Sofia Gyllenhielms väg 5 / Sigtuna - Sjudargården / Sigtuna

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
117/7 kvm
Driftkostnad
34 457 kr/år
Tomtarea
250 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sofia Gyllenhielms Väg såldes av oss 2018-01-28. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Sofia Gyllenhielms Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Sjudargården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modernt och stilrent gavelradhus byggt 2010 med södervänd tomt. Radhuset är beläget i Sjudargårdens populära och barnvänliga område med gångavstånd till Mälaren och Sjudargårdsbadet. Nära även till fina svampskogar, natur med motionsspår, pulkabacke, sportcenter och SSHL. Här bor du lugnt och skönt på en gata utan genomfartstrafik.

På entréplanet finns sällskapsrum med matplats samt utgång till träterrass i söderläge, Myresjökök med vita släta luckor, rostfria handtag och vitvaror från Siemens. Intill köket ligger tvättrummet och i hallen finns ett helkaklat duschrum. Hela entréplan har även vattenburen golvvärme.

Det övre planet har 4 sovrum varav ett med en rymlig klädkammare, vidare finns ett allrum. Här uppe finns ytterligare ett helkaklat duschrum. Från allrummet kommer man upp på vinden där man har gott om plats för förvaring.

Allt är i mycket bra skick med genomgående ekparkett, ljusa tapetserade eller målade väggar och vita målade tak.

Lättskött tomt med avenbokshäck, syrén, hallonbuskar och pallkragar. Markstensgång och uteplats vid entrén samt träterass i söder på trädgårdssidan. Till huset hör också ett yttre förråd.

Parkeringsplats finns i en slinga runt området, man har även parkeringsmöjlighet på framsidans uppfart. I mitten ligger områdets lekplats och det är mycket nära till busshållplats.

Välkommen att anmäla Dig till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration