Stora Brännbovägen 29, bv

Stora Brännbovägen 29, bv

Slutpris

1 375 000 kr


Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Stora Brännbovägen 29, bv


Slutpris
1 375 000 kr

Sigtuna - Brännbo— Sigtuna

Helrenoverad lägenhet med egen uteplats!

Välkommen till denna pärla till lägenhet i Brännbo, Sigtuna!

Hela lägenheten har renoverats de senaste åren och har en högklassig standard som Puustellikök med arbetsytor i granit, diskho i silgranit, induktionshäll med varmluftsugn, kyl/frys, diskmaskin med mera. Även duschrummet har helrenoverats: Klinker med golvvärme, kakel/mosaik på väggar, dusch med infällbara rundade glasdörrar och vattenfallsdusch, handdukstork, vackra badrumsmöbler samt wc. Allrummet har en ljus interiör med plats för matbord och sittgrupp samt sovalkov.
Samtliga fönster ligger i söderläge. Dessutom finns en öppen klädkammare.
Från allrummet når man den soliga altanen med insynsskyddat läge mot grannarna och vacker vy över egnahemsområde.
Till lägenheten finns ett rymligt källarförråd samt matkällare och cykelförråd.

Det är en välskött Riksbyggenförening, Brf Sigtunahus nr 3, som genomfört stora renoveringar under de senaste decennierna med bland annat, stambyte både vad gäller vatten/(avlopp och el, installation av nya fönster och entrédörrar, byte av yttertak med mera. I föreningen finns även en gästlägenhet med toalett och dusch som kan korttidshyras av medlemmarna och deras anhöriga. För mer information om föreningen hänvisas till föreningens årsredovisning.

Brännbo är en stadsdel med blandad bebyggelse, egnahemsvillor och hyresrätter från 1950-talet, bostadsrätter och hyresrätter från 1960-talet. SL-buss till stadskärnan och Märsta Station passerar området. Det är gångavstånd både till stadskärnan och det nya området Sigtuna Stadsängar där en mångfald av service finns.


Boarea
25 kvm
Avgift
1 656 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-27

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Stora Brännbovägen såldes av oss 2022-01-27. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Stora Brännbovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.