Båtholmsbacken 10

Båtholmsbacken 10

Slutpris

2 455 000 kr


Vårberg— Skärholmen— STOCKHOLM

Båtholmsbacken 10


Slutpris
2 455 000 kr

Vårberg— Skärholmen— STOCKHOLM

Stor och ljus 3:a med balkong i strålande fint söderläge!

Välkommen till denna stora och välplanerade 3:a med låg avgift. Här får du rymliga och välplanerade rum med gott om plats för möblemang och trevliga umgängesytor. Vardagsrummet bjuder på ett välbevarat parkettgolv och en inglasad balkong i ett strålande fint söderläge. Stort och rymligt kök med matplats för minst 4-6 personer, bra förvaringsmöjligheter och rejäla arbetsytor. Ett nyrenoverat stort badrum med både golvvärme och tvättmaskin, finns även ett mindre extra badrum! Det stora sovrummet har en generös förvaring genom flera inbyggda garderober med överskåp till samt mer än tillräcklig plats för dubbelsängen.

Lägenheten ligger i den gamla och stabila föreningen HSB brf Vårberg med mycket god ekonomi som bildades 1965 och består av hela 210 bostadsrätter.

I närheten finner du fin natur med flera promenadstråk, skola, dagis, en Ica matbutik och Johannesdalsbadet ligger ca 10 minuters promenad bort. Till tunnelbanan är det ca 500 meter. För shopping av hög kvalité ligger Kungens kurva inte långt härifrån.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
3 536 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-05-11

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Båtholmsbacken såldes av oss 2017-05-11. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Båtholmsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.