Ballonggatan 10 / Skarpnäck / Stockholm

Centralt läge nära t-bana, renoveringschans , HSB förening med eget garage

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 970 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-09-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ballonggatan såldes av oss 2018-09-23. Se alla våra försäljningar i Skarpnäck samt även på Ballonggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpnäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en sjusovarlägenhet som ligger 50 meter från Skarpnäcks t-bana. Här finns den mesta service inom behagligt avstånd. Bostaden är behov av ytskiktsrenovering så detta är en chans för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden. Det är en ypperlig bostad för 1-2 personer med gott om förvaring. Balkongen med utgång från köket vetter ut mot lugn parkväg . Skarpnäck ligger på ett behagligt avstånd för stan med ca 18 min till T-centralen. Nära inpå Skarpnäck finns fina grönområden där man kan ta en joggingtur eller en stillsam promenad. Föreningen är en stor, stabil HSB förening som har funnits sedan Skarpnäcksfältet bebyggdes 1985.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration