Skarpnäcks gårdsväg 43 / Skarpnäck / Stockholm

Friköpt radhus i gavelläge med underbara utemiljöer i eftertraktat sydväst läge!

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
96 kvm
Driftkostnad
36 208 kr/år
Tomtarea
189 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna radhus på Skarpnäcks Gårdsväg såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Skarpnäck samt även på Skarpnäcks Gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpnäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till ett av Skarpnäcks absolut finaste radhus, utmärkt beläget i gavelläge med trädäckad baksida med många soltimmar, gräsmatta, fruktträd och vackra blommar att njuta av sommartid. Ett boende i toppklass som karaktäriseras av ett stilrent och funktionellt kök med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt utrustat med rostfria vitvaror. Ett väl tilltaget vardagsrum med ett gediget ljusinsläpp via generösa fönsterpartier. Ett helkaklat duschrum / tvättstuga renoverat 2018 med arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt vädringsfönster. 96 fina kvm som idag disponeras genom tre sovrum och stora sällskapsytor, måste upplevas på plats!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.