Stensätersdalen 5

Stensätersdalen 5

Slutpris

2 595 000 kr


Skebobruk— Norrtälje

Stensätersdalen 5


Slutpris
2 595 000 kr

Skebobruk— Norrtälje

Helrenoverat fritidshus med åretruntstandard, nybyggt gästhus och sjöutsikt

Varmt välkommen till Stensätersdalen 5 och detta smakfullt renoverade fritidshus med åretruntstandard och sjönära läge i populära Stensäter strax utanför Skebobruk.

Huset har smakfull renoverats de senaste åren och gästhuset är nybyggt så hit kan ni åka ut och bara njuta utan några krav. Ca 250 meter från huset breder sjön Närdingen ut sig och vattnets glitter syns mellan träden. Husets 67 kvm erbjuder trivsam vardagsrum braskamin, stort glasparti som ger ett fint ljusinsläpp och utgång till den stora härliga altanen, delvis under tak och med utsikt mot vattnet. Stilfullt kök med matplats och utgång till altanen, två fina sovrum, helkaklat duschrum samt hall med bra förvaring. På tomten finns även ett väldigt fint nybyggt gästhus med pentry, vardagsrum, sovloft samt förråd. Här finns också en bastu med eget soldäck samt förrådsbyggnad. Fin uppvuxen tomt om hela 2 000 kvm med plana gräsytor för spel och lek, grusade gångar och planteringar.

Samfälligheten har en egen badplats, en kort promenad ifrån huset, med sandstrand och badbrygga i sjön Närdingen. Det finns också möjlighet att via samfällighetens brygga få båtplats. Rofyllda omgivningar med vacker roslagsnatur och skogar rika på svamp och bär. Till området går SL-buss, den stannar ca 1,5 km från huset. Kommer du med bil från Stockholm tar resan ca 1h 10 min. Det är ca 12 km till Edsbro och här finns välsorterad livsmedelsbutik.

Det här huset och dess omgivningar måste upplevas, varmt välkommen på visning!


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
18 255 kr/år
Tomtarea
2 002 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-07-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Stensätersdalen såldes av oss 2023-07-07. Se alla våra försäljningar i Skebobruk samt även på Stensätersdalen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.