Loftvägen 16

Loftvägen 16

Slutpris

1 600 000 kr


Skogås— Huddinge

Loftvägen 16


Slutpris
1 600 000 kr

Skogås— Huddinge

Härlig lägenhet med lugnt, mysigt läge!

Bo med bästa läge högt upp i huset med stora fönster samt inglasad balkong emot lummig grönska!

En fräsch och trevlig etta med väldisponerade kvadratmetrar och fantastiskt ljusinsläpp som får bostaden att kännas ljus och rymlig. I lägenheten välkomnas du in genom den gästvänliga hallen som erbjuder mycket bra förvaring med stora inbyggda garderober och plats för klädhängare och byrå.
Hallen leder en in till vardagsrummet där det både finns plats för matgrupp, soffa och plats för sängen, kanske bygga en sovalkov? Med köket och vardagsrummet intill varandra känns dom sociala ytorna rymliga och plats för matbord finns i både kök och vardagsrum. Från köket når du den härliga balkongen som är inglasad och blir som ett extra rum som kan användas från tidig vår till sen höst, här sitter man gärna och njuter av den vackra grönskan utanför med en kopp te och en trevlig bok.

Skogås har fina grönområden och en lång strandremsa mot Drevviken. Här finns alla möjligheter till rekreation. I Skogås och Trångsund centrum finns bra närservice och med bussen tar man sig snabbt till Farsta Centrum där man finner allt i butiksväg.

Loftvägen ligger lugnt belägen mellan Trångsunds och Skogås centrum vilket gör att det är drygt 10 minuters promenad till båda. Vid Loftvägen finns en busshållplats med linje 742 och 830 samt nattbuss 893. Här tar man sig snabbt till tex Farsta centrum eller till Stockholm city på en dryg halvtimme med buss och pendeltåg. Nattbussen går från Stockholm city och tar dig hem på ca 25 minuter.


Boarea
45.1 kvm
Avgift
2 431 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-08-31

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Loftvägen såldes av oss 2021-08-31. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Loftvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.