Storvretsvägen 42 / Skogås / Huddinge

Ljus 3:a med öppen planlösning!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
72.3 kvm
Avgift
3 188 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storvretsvägen såldes av oss 2019-02-28. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Storvretsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 3:a med fantastiskt ljusinsläpp och inglasad balkong! Hela lägenheten präglas av ljusa och fräscha ytskikt och den öppna planlösning mellan vardagsrum och kök skapar rymd och trivsamhet. På den mysiga balkongen med snygg träpanel kan man njuta av den fria utsikten över närområdet och innergårdens lekpark. Det välplanerade köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar i den sociala planlösningen.

I båda sovrummen finns gott om plats för stor säng och garderober. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter och förutom den generösa klädkammaren finns även ett tillhörande källarförråd.

Bekvämt belägen en trappa upp i hus med hiss i välskött förening endast 500 m från Skogås pendeltåg. Förutom närheten till utmärkta kommunikationer, finns även vackra strövområden, butiker, restauranger och skolor. Till Stockholm C tar det endast ca 20 minuter med bil eller tåg.

Flexibelt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.