Storvretsvägen 42

Storvretsvägen 42

Slutpris

2 100 000 kr


Skogås— Huddinge

Storvretsvägen 42


Slutpris
2 100 000 kr

Skogås— Huddinge

Ljus 3:a med öppen planlösning!

Välkommen till denna välplanerade 3:a med fantastiskt ljusinsläpp och inglasad balkong! Hela lägenheten präglas av ljusa och fräscha ytskikt och den öppna planlösning mellan vardagsrum och kök skapar rymd och trivsamhet. På den mysiga balkongen med snygg träpanel kan man njuta av den fria utsikten över närområdet och innergårdens lekpark. Det välplanerade köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar i den sociala planlösningen.

I båda sovrummen finns gott om plats för stor säng och garderober. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter och förutom den generösa klädkammaren finns även ett tillhörande källarförråd.

Bekvämt belägen en trappa upp i hus med hiss i välskött förening endast 500 m från Skogås pendeltåg. Förutom närheten till utmärkta kommunikationer, finns även vackra strövområden, butiker, restauranger och skolor. Till Stockholm C tar det endast ca 20 minuter med bil eller tåg.

Flexibelt tillträde!


Boarea
72.3 kvm
Avgift
3 188 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-28

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Storvretsvägen såldes av oss 2019-02-28. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Storvretsvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Assisterande mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.