Mandelbrödsvägen 4

Mandelbrödsvägen 4

Slutpris

1 950 000 kr


Sköndal— Stockholm

Mandelbrödsvägen 4


Slutpris
1 950 000 kr

Sköndal— Stockholm

Fritt belägen lägenhet med generösa utrymmen!

Invid Sköndals vackra skola och det lilla mysiga Spritstorget ligger denna fina lägenhet. Vid torget har man mysiga Sköndals konditori, en inredningsbutik och en sushi! Till Sköndals centrum är det endast ett par minuters promenad.

Lägenheten överraskar med sina utrymmen, båda rummen och köket känns rymliga och man har möjlighet att skapa en alldeles egen walk-in-closet. Den stora hallen ger även den möjligheter att skapa ytterligare förvaring med garderober. Generösa fönsterpartier, fritt läge och ljus interiör göra att den även känns ljus och inbjudande.

Sköndal är ett område som bjuder på fina naturupplevelser med Drevviken och Flatensjön samt Orhems koloniområde och Flatenreservatet. I området finns även badplatser, utegym och vandringsleder. Nära även till Ågesta med bla golfbana, motionsslingor, ridhus m.m.
Här finns ett lugn som kännetecknas av områden som inte har tunnelbana.
Vill man ta sig till stan tar det endast 20 minuter med buss 188 till Gullmarsplan. Man kan även ta sig till Farsta och Skarpnäck med buss 181 så kommunikationerna är mycket goda.


Boarea
58 kvm
Avgift
3 886 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-06

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Mandelbrödsvägen såldes av oss 2022-12-06. Se alla våra försäljningar i Sköndal samt även på Mandelbrödsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.