Basunvägen 31

Basunvägen 31

Slutpris

5 810 000 kr


Viby— Sollentuna

Basunvägen 31


Slutpris
5 810 000 kr

Viby— Sollentuna

Modernt och bekvämt för barnfamiljen

Välkommen till ett modernt och bekvämt boende - perfekt för barnfamiljen! I natursköna och barnvänliga Viby finner ni denna bostadsrättsvilla, som är genomgående renoverad och har uteplats och trädgård i soligt söderläge. Köket och vardagsrummet är i öppen planlösning och erbjuder gott om utrymme kring middagsbordet. Det är genomgående ljusa färgval och båda badrummen är helkaklade och har fönster. Det är totalt tre sovrum men går att göra om till fyra om man så önskar. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och i anslutning till det finns ett förråd. Här bor du med bekvämt gångavstånd till både skolor och förskolor och i närheten finns flera fina lekplatser och en fotbollsplan. Till bussen tar det c:a 3 minuter att gå och från Norrvikens pendeltågsstation tar det 20 minuter in till stan. Välkommen på visning!


Boarea
122 kvm
Avgift
5 854 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-04

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna villa på Basunvägen såldes av oss 2020-10-04. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Basunvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.