Celsings Väg 79 / Rotsunda / Sollentuna

Fin 4:a med solig och rejäl uteplats

Slutpris
2 010 000 kr
Boarea
86.5 kvm
Avgift
6 341 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV
Såld
2020-07-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Celsings Väg såldes av oss 2020-07-07. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Celsings Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 4:a med magisk och rejäl uteplats med både trätrall och gräsmatta. Till denna lägenhet ingår två parkeringsplatser varav den ena under carport. Nymålade ytskikt i större delen av bostaden och nytt golv i hallen vid entrén. Komplett badrum med badkar, handdukstork och tvättpelare. Fullt utrustat kök med gott om plats för förvaring. Tre lättmöblerade sovrum och ett rymligt vardagsrum med plats för soffa, TV-möbel och matsalsbord. Från vardagsrummet kommer man ut till den underbara uteplatsen med plats för trädgårdsmöbler, odlingar och lekyta för barnen.

Här bor du med närhet till naturen och med bara en kort promenad finner man Norrviken med Trollholmens härliga badplats och vackra promenadstråk längs vattnet. Inom föreningens område finns även en mysig grillplats och gräsplan att spela fotboll på. Busshållplats finns på någon minuts avstånd från bostaden, mataffär samt skolor och förskola i närheten. Närmsta pendelstågsstation är Rotebro station där man snabbt tar sig in till Stockholm city eller Arlanda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rotsunda

Här i Rotsunda bor du i fantastisk miljö med närhet till både insjön Norrviken och bra service.

Kommunikationer

Genom Rotsunda går flertalet bussar mot bland annat Kista, Rotebro station, Stockholm C och Upplands Väsby. Från Rotebro station går sedan pendeltåg mot Södertälje, Arlanda och Uppsala. Till Stockholm City tar det ca 25 minuter med tåget där sedan övriga pendeltågslinjer och samtliga tunnelbanelinjer går.

Natur och fritid

Här bor du med den grönskande naturen som granne då Rotsunda har genomgående stora skogspartier och ängar. Dessutom gränsar området till fantastiska Norrviken där du på sommaren bland annat kan bada vid närmaste badplats Trollholmen eller under vintern kan åka skridskor. Längs med Norrviken finner du även trevliga motionsspår, perfekta för en cykeltur i solen eller kanske en kvällspromenad i sommarvärmen. Tar du dig istället ca 15 minuter med bil västerut når du det milslånga Järvafältet där du finner såväl motionsspår som grillplatser, caféer, bondgård och stall. För den fotbollsintresserade finns även fotbollsplaner i området. Är du i behov av att boka konferensrum i Rotsunda finns här Hotell Sjövillan med sitt fantastiska läge precis intill Norrvikens vatten. För mer information om bokningsmöjligheter, vänligen besök //www.hotellsjovillan.com/.

Barnomsorg och skolor

Exempel på förskolor i Rotsunda är Sagokullen, I ur & skur Grodan och Inspira Växhuset. Ser vi till grundskolor finns här Norra Strandskolan (F-9) som är belägen nära både grönområden och vattnet. Här finns även Järva VIP, förskola, grundskola, och gymnasiesärskola. Självklart finns det många fler förskolor och skolor inom Sollentuna kommun, och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

Här i området finner du Rotsunda Kök & Bar samt lokala pizzerior och grillar. Om du tar dig mindre än 5 minuter med bil norrut når du Infra City med stort utbud av affärer så som ICA, Rusta och Bauhaus samt gym så som SATS. Här finner du även Aqua Day Spa som erbjuder behandlingar för hela kroppen. Färdas du istället 5 minuter söderut når du Rotebro handelsplats med butiker, mataffärer, restauranger och Systembolaget samt Lek och Bus som är perfekt för barnen så att du kan handla i lugn och ro.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.