Celsings Väg 81

Celsings Väg 81

Slutpris

2 205 000 kr


Rotsunda— Sollentuna

Celsings Väg 81


Slutpris
2 205 000 kr

Rotsunda— Sollentuna

Ljus och rymlig 4:a med balkong mot väster

Välkommen till en ljus och smakfullt renoverad 4:a med insynsfritt läge och balkong i väster! Lägenheten har en väldisponerad planlösning med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Badrum och WC är helkaklade och köket har vita luckor och mörka bänkskivor. Lägenheten har tre ljusa, fina sovrum varav master bedroom har tillgång till en rymlig klädkammare. Här bor du med närhet till sjön Norrviken med fina promenadstråk och badplats med brygga. Vintertid plogas isen för långfärdsskridskoåkning, en omtyckt skridskosjö med milslång plogad bana. Det finns också odlingslotter att hyra om man vill odla. I området finns skolor och förskolor och det är gångavstånd till både livsmedelsbutiker och andra butiker.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
93.5 kvm
Avgift
7 796 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-19

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Celsings Väg såldes av oss 2023-04-19. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Celsings Väg.

Boka värdering

Ender Karaman

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.