Dalbovägen 6a

Dalbovägen 6a

Slutpris

4 850 000 kr


Edsviken— Sollentuna

Dalbovägen 6a


Slutpris
4 850 000 kr

Edsviken— Sollentuna

*** Accepterat pris ***

Chans till en unik och mycket fin 5-rumslägenhet på generösa 135 kvm, totalrenoverad 2019 och med uthyrningsdel som även kan passa som exempelvis tonårsbostad. Allt i ypperligt läge, mindre än tio minuter från Sollentuna centrum och med närhet till Edsvikens vatten och grönområden. Bostaden är en annorlunda och charmig souterränglägenhet som ger en känsla av studio, men med bra ljusinsläpp från fönster längs hela långsidan där alla rum är samlade.

Planlösningen är väldigt trevlig och familjevänlig med ett stort kök som är bostadens hjärta - här har du massor av plats för att göra storbak och trerättersmenyer samtidigt som det pågår läxläsning eller andra aktiviteter i köket. Till detta finns en rejäl matplats som inbjuder till mycket sällskapsliv och middagar med släkt och vänner. Även köksön fungerar som en mysig samlingsplats för det sociala livet.

Bostaden ligger avskilt och fint med minimal insyn. Från alla fönster har du utsikt över trevlig grönska. Den har också en bra avskildhet mellan sällskapsrummen och sovrummen. Då man möts av de sociala ytorna först, behöver besökare aldrig gå in i eller förbi sovrumsdelen vilket gör den delen helt privat.

En stor fördel är uthyrningsdelen, som med ett rum, riktigt kök samt badrum med dusch är en komplett bostad oavsett om man vill disponera den som generationsboende eller att hyra ut. Denna del har skapats av ett tidigare tvättrum.

Totalrenoveringen 2019 inkluderar i stort sett allt, även all el är nydragen liksom rör/ledningar etc. Det innebär att lägenheten är i absolut toppskick, med modern elegans och hög standard. Alla golv är parkett utom i hallen, badrummen har klinker. Köket är helt uppdaterat inklusive maskinparken.

Till lägenheten hör ett varmförråd på cirka 6 kvm och föreningen har cykelrum samt välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en kallmangel. Huset ligger lugnt och lummigt med en gemensam gård där det finns en uteplats med grillmöjligheter. Parkering finns att hyra nära bostaden. Mer information om föreningen finns på http://taffeln1.bostadsratterna.se.

Förutom ett stort, luftigt och sällskapligt hem får du här ett kanonläge, lugnt och mysigt samtidigt som det tar bara sju minuter att gå till pendeltåget och Sollentuna centrum med all tänkbar service, butiker och krogar. Närmaste busshållplats har du några meter bort och där går bussar till bland annat Sollentuna centrum och till Kista som har både t-bana och stor galleria.

Från lägenheten här det också bara ett par minuter att gå ner till vattnet och Edsvikens härliga och vackra promenadstråk. En park och en fotbollsplan finns ett stenkast från huset och det är gångavstånd till Sollentunavallen för skridskoåkning och fotbollsträningar - perfekt för en aktiv barnfamilj med fotbollsintresse. Närheten till skolor och förskolor bidrar också till en bekväm vardag.

Här finns fina naturområden för promenader, löpning och friluftsliv i skog och mark eller på utegymmet vid Edsviken. Allt som allt får du här en optimal kombination av barnvänliga omgivningar, grönområden, service och kommunikationer!

Välkommen till en 5:a alternativt en 4:a med tillhörande komplett uthyrningsdel/separatbostad, med egen karaktär och mycket charm, nära allt!


Boarea
135 kvm
Avgift
5 900 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
-1 av 1
Såld
2020-10-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.