Hedemoravägen 55

Hedemoravägen 55

Slutpris

5 350 000 kr


Viby— Sollentuna

Hedemoravägen 55


Slutpris
5 350 000 kr

Viby— Sollentuna

Enplanshus med generösa sällskapsytor

*Visning söndag 19/5 kl 12.00* Enplanshus med fint gavelläge, generösa sällskapsytor, braskamin och bastu.

Huset är väldisponerat med de ljusa och trevliga sällskapsytorna som den centrala delen i huset. Vardagsrummet har braskamin och fint ljusinsläpp från de stora fönstren som vetter mot uteplatsen. Båda badrummen är helkaklade och har fönster. Det finns också bastu med intilliggande relaxrum. Fint disponerad uteplats med stenläggning, damm och grönska. Härligt solläge med sol mest hela dagen. Det finns två förråd, ett vidbyggt varmförråd och ett separat kallförråd. Det finns också utrymme för förvaring av cyklar, ved och annat i passagen mellan husen. Bilen parkerar du i garaget som hör till huset (garage i länga). Det finns också parkeringsplatser för gäster eller om man har en extra bil.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, golfbana och vacker natur. Det är gångavstånd till pendeltåget (c:a 10-15 minuter), eller c:a 5 minuter till bussen som tar dig till Norrvikens station. Där finns också en ICA-butik och restauranger.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
44 155 kr/år
Tomtarea
348 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna kedjehus på Hedemoravägen såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Hedemoravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.