Kruthornsvägen 44B, 1 tr

Kruthornsvägen 44B, 1 tr

Slutpris

2 100 000 kr


Edsberg— Sollentuna

Kruthornsvägen 44B, 1 tr


Slutpris
2 100 000 kr

Edsberg— Sollentuna

Fin 3:a med inglasad balkong i söderläge

Välkommen till denna smakfullt inredda 3:a som erbjuder det bästa av både komfort och stil. När du kliver in genom den rymliga hallen möts du av en omedelbar känsla av hemtrevnad. Garderober längs väggarna ger gott om förvaringsutrymme, vilket är perfekt för att hålla ordning och reda. Köket är stilrent och modernt inrett med ljusgråa luckor och vita bänkskivor. Den separata matplatsen intill det stora fönstret gör varje måltid till en njutning med det naturliga ljuset som strömmar in. Master bedroom och det mindre sovrummet är båda utrustade med inbyggda garderober, vilket gör att du kan organisera ditt liv utan att kompromissa med utrymmet. Vardagsrummet är ljust och trevligt med utgång till den inglasade balkongen, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Badrummet är inrett med tvättmaskin men det finns även gemensamma tvättstugor i föreningen som du kan nyttja.

Balkongen blir ditt eget privata paradis där du kan njuta av varma soliga dagar och avkopplande kvällar. Den inglasade designen gör den perfekt för användning året runt, vilket ger dig möjlighet att förlänga sommarnöjet och skapa en fantastisk plats för avkoppling och sociala stunder.

Till lägenheten hör två källarförråd, så det finns gott om utrymme för förvaring. Föreningen erbjuder en imponerande gymanläggning med toppmodern utrustning, tillgänglig för endast 100 kr/månad. Här kan du hålla dig i form och koppla av i bastun efteråt.

Läget är optimalt med närhet till mataffärer och utmärkta bussförbindelser till både pendeltåg och T-bana. Sollentuna Centrum, med sitt breda utbud av butiker och restauranger, är bara en kort resa bort.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 823 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-08

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Kruthornsvägen såldes av oss 2024-05-08. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Kruthornsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.