Kvarnskogsvägen 10

Kvarnskogsvägen 10

Slutpris

2 650 000 kr


Kvarnskogen— Sollentuna

Kvarnskogsvägen 10


Slutpris
2 650 000 kr

Kvarnskogen— Sollentuna

Gaveltvåa med inglasad balkong mot skogen, möjlig trea!

+ Egen bastu
+ Möjlighet att göra om till en 3 Rok
+ Inglasad balkong i söderläge
+ Gavelläge med fönster i tre väderstreck
+ Insynsfri utsikt mot skogen
+ Sovrum om hela 18 m²
+ Klädkammare
+ Garage i huset

Välkommen till ditt framtida hem i Kvarnskogen – en oas av komfort! Denna imponerande tvåa om ca 74 m² där gott om utrymme är den röda tråden genom hela bostaden. Lägenheten har både genomgångsplanlösning samt är belägen i gavel. Det gör att den enkelt går att bygga om till en trea om ett ytterligare sovrum önskas.

För den som söker det lilla extra erbjuder lägenheten en rad lyxiga överraskningar. Koppla av i din egna bastu eller organisera i den praktiska klädakammaren. Här finns utrymme för att skapa en boendemiljö som verkligen känns som hemma.

Det stora köket blir hjärtat av bostaden, komplett med all maskinell utrustning du kan tänka dig och dessutom en hel kyl och en hel frys. Här är matlagning inte bara en nödvändighet utan en njutning, med moderna vitvaror och gott om arbetsytor. Den generösa matplatsen, där upp till åtta personer ledigt kan samlas, skapar en plats för gemenskap och minnesvärda måltider.

Den inglasade balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och ger en känsla av privat oas mitt i naturen. Med insynsskyddad utsikt mot skogen blir detta en plats där du kan njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna.

Sovrummet är en fristad med sina hela 18 kvadratmeter – en plats att varva ner och ladda upp för nya äventyr. Här finns gott om plats för en stor säng och personliga detaljer som skapar en rogivande atmosfär.

Området Kvarnskogen erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till grönområden och naturen, samtidigt som du har bekvämligheterna i vardagen inom räckhåll. En perfekt balans mellan avkoppling och bekvämlighet.

Denna lägenhet är inte bara en bostad – det är en investering i din livskvalitet.

Välkommen på visning och låt oss guida dig till ditt nya hem i Kvarnskogen!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 935 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Kvarnskogsvägen såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Kvarnskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.