Lillies Väg 114

Lillies Väg 114

Slutpris

3 400 000 kr


Viby— Sollentuna

Lillies Väg 114


Slutpris
3 400 000 kr

Viby— Sollentuna

Ljus och insynsfri gavellägenhet med fint läge

Välkommen till en ljus gavellägenhet med ett av de bästa lägena i naturnära och barnvänliga Viby. Lägenheten är helt fri från insyn och den egna entrén ger bostaden en radhuskänsla. Vid entrén finns en gräsplätt att nyttja och balkongen vetter mot väster, perfekt när du vill njuta av kvällssolen efter en lång dag på jobbet. Det är parkettgolv i alla rum och i köket har du plats för ett stort matbord. Klädkammaren har fönster, så möjlighet finns att nyttja den som extra sovrum, arbetsrum eller gästrum. Till lägenheten hör även ett förråd, som ligger i byggnaden på innergården.

Föreningen har en bastu man kan disponera samt en gästlägenhet man kan hyra. Är man intresserad av att odla finns odlingslotter strax intill.

Här i Viby bor du i ett lugnt och barnvänligt område kantat av trevliga skogspartier som vävs samman med naturreservatet Järvafältet. Från bostaden är det gångavstånd till både skolor och förskolor, och närmaste busshållplats ligger endast 2 minuters promenad bort. I området finns fotbollsplan, flertalet lekplatser, motionsspår, utegym, ridskola och badsjö. I närområdet finns också flera golfbanor.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
94.5 kvm
Avgift
4 644 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2023-04-01

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Lillies Väg såldes av oss 2023-04-01. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Lillies Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.