Mäster Henriks Allé 46

Mäster Henriks Allé 46

Slutpris

2 400 000 kr


Viby— Sollentuna

Mäster Henriks Allé 46


Slutpris
2 400 000 kr

Viby— Sollentuna

Insynsskyddat med gavelläge och två uteplatser

Ljust och insynsskyddat bostadsrättsradhus med fint gavelläge och två uteplatser. De båda uteplatserna gör att du kan njuta av solen från morgon till kväll. Vardagsrummet har delats av för att få ytterligare ett sovrum. Badrummet är helkaklat och här finns en tvättmaskin installerad.

Vid entrén finns ett eget förråd med gott om plats för förvaring av t ex cyklar, vinterdäck och annat. Parkeringsplats i carport ingår i avgiften och laddbox finns installerad.

Här bor du i ett lugnt och naturnära område med närhet till skolor och förskolor och endast två minuter till kommunikationer. I närområdet finns golfbana, motionsspår, utegym, ridskola och hela Järvafältets naturreservat där du kan njuta av långpromenader, cykelturer och bad. Där finns också flera grillplatser att nyttja.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
4 276 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-12-20

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna radhus på Mäster Henriks Allé såldes av oss 2023-12-20. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Mäster Henriks Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.