Pilvägen 34 / Helenelund / Sollentuna

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 740 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pilvägen såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Pilvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Helenelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a som har entré i markplan och insynsfri balkong i västerläge. Badrummet är nyligen renoverat i och med att stambyte utfördes i fastigheten. Köket är ljust och har matplats för 6-8 personer. Från vardagsrummet når du balkongen där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Sovrummet är rymligt och har gott om plats för dubbelsäng. Både sovrummet och hallen har inbyggda garderober. I källarplanet finns ett förråd som tillhör lägenheten och den gemensamma tvättstugan ligger i porten snett mittemot. Här bor du i ett omtyckt område med närhet till mataffär, restauranger, gym mm. Bussar (även nattbuss) och pendeltåg finns ett stenkast från fastigheten. Med pendeltåget tar det endast 13 minuter in till Stockholms city. Kista Galleria finns på 15 minuters gångavstånd, med ett rikt utbud av butiker, bio och restauranger. Flera skolor och förskolor finns i området. Det finns också fina lekplatser och en omtyckt pulkabacke i området. I närheten ligger Tegelhagen med strövmarker för promenad och motion. Här finns också en badplats. Ulriksdal med slottet och golfbanan samt norra Hagaparken ligger på cykelavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.