Ribbings Väg 18B / Edsberg / Sollentuna

Ljus och insynsfri 3:a

Slutpris
2 095 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 669 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ribbings Väg såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Ribbings Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och insynsfria 3:a med närhet till allt du kan önska dig! Från det stora vardagsrummet hittar du utgången till bostadens balkong i soligt söderläge och det stilrena köket har separat matplats. Lägenheten har även två fina sovrum och ett helkaklat badrum med badkar. Föreningen är stabil och välskött med mycket god ekonomi.

Här i Edsberg bor du med närhet till det mesta. Går du ner för backen når du Edsbergs centrum med vårdcentral, ICA Nära, frisör, blomsterbutik och restauranger. Med andra ord finns det du kan tänkas behöva för att möta dina vardagliga behov. En kort promenad bort ligger Edsbergs sportfält och tennishall samt trevliga motionsspår genom skogen mot Rösjön. I grannområdet finner du dessutom Väsjöbackens skidbacke med fyra nedfarter och sex liftar, allt för att din dag i backen ska flyta på så smidigt som möjligt. Här bor du med bra kommunikationer tack vare bussförbindelse mot bland annat Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Sollentuna station och Karolinska sjukhuset. Med gångavstånd från lägenheten finns även två grundskolor och flera förskolor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Edsberg

Det här är ett perfekt område för dig som gillar natur och friluftsliv men samtidigt vill ha nära till smidiga kommunikationer.

Kommunikationer

Genom Edsberg går buss 607 mellan Danderyds sjukhus och Karolinska sjukhuset med mindre än 15 minuter till Sollentuna station. Därifrån går det sedan bussar mot bland annat Kisa och Häggvik samt pendeltåg mellan Nynäshamn och Arlanda/Uppsala. Från Edsberg går det även direkt buss till och från Sergels Torg i rusningstider.

Natur och fritid

I Edsberg finner du Edsbergs sportfält med sex olika fotbollsplaner i naturgräs, konstgräs och grus. Här ligger även en tennishall och trevliga motionsspår genom skogen med utegym längs vägen. I grannområdet finner du även Väsjöbacken med fyra nedfarter och sex liftar. Ca fem minuters bilväg bort ligger Rösjöns camping och bad och knapp 15 minuters promenad bort ligger Sollentuna Sim- och Sporthall samt bowling. Det finns med andra ord ett brett utbud av aktiviteter och intressen att välja bland i Edsberg och dess grannområden.

Barnomsorg och skolor

Intill Edsbergs centrum finner du Edsbergsskolan (år 7-9) med flertalet olika klasser och inriktningar som särklasser, förberedelseklasser, spetsutbildning inom matematik, engelskainriktning, musikinriktining samt inriktning inom idrott och hälsa. Bara upp för backen ligger Rösjöskolan granne med skogen och har årskurserna F-6, särklasser och förberedelseklass. I Edsberg finner du även flertalet förskolor som bland annat Inspira Snäckbacken, LyckeLiten och Bikupan. Självfallet finns det många fler förskolor och skolor inom Sollentuna kommun och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

I Edsbergs centrum finner du allt du kan tänkas behöva för att möta de vardagliga behoven så som Ica, Apotek, Interflora, bageri, frisör, Spel & Tobak och flera restauranger. Här finner du även vårdcentral samt gymmet Puls & Träning. I Edsberg finner du även Restaurang Kruthornet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.