Sidensvansvägen 71 / Sjöberg / Sollentuna

Modern 2:a med uteplats i sydvästläge

Boarea
54 kvm
Avgift
3 129 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
bv (Hiss finns)
Såld
2019-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sidensvansvägen såldes av oss 2019-06-12. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Sidensvansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjöberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a med uteplats i sydvästläge. Köket har genomgått en totalrenovering med väl påkostade och genomtänkta materialval så som stilrena marmorskivor och moderna lådbelysningar. Tack vare det stora fönsterpartiet och skjutdörrarna i glas mot uteplatsen får lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp som gör att gränsen mellan inne och ute suddas ut. Den härliga uteplatsen har ett mycket skyddat läge i sydväst med utsikt över skogen ner mot Edsviken vilket ger en privat och öppen känsla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.