Sörmlandsvägen 4, 5 tr

Sörmlandsvägen 4, 5 tr

Slutpris

3 400 000 kr


Edsängen— Sollentuna

Sörmlandsvägen 4, 5 tr


Slutpris
3 400 000 kr

Edsängen— Sollentuna

Högst upp i huset med vidsträckt utsikt och balkong i söderläge

*Accepterat pris* Välkommen till denna ljusa och fina 4,5:a som ligger högst upp i huset och har vidsträckt utsikt och balkong i soligt söderläge. Ett kliv in i bostaden möts du av hallen med gott om plats för förvaring. Från hallen når du badrummet som är helkaklat och har golvvärme. Det finns även en separat WC, även den helkaklad och med golvvärme. Hela lägenheten har golvvärme och vackert ekparkettgolv. Köket är ljust och trevligt och har en matplats för 6 personer. Intill köket finns en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och skåp för förvaring. Från vardagsrummet når du balkongen som har soligt söderläge. Förutom klädkammaren som inretts som sovrum finns ytterligare tre sovrum, varav det ena har utgång till balkongen.

Bilen parkerar du bekvämt i garaget som nås via hissen i samma portuppgång. Till lägenheten hör också ett källarförråd.

Området Edsängen erbjuder närhet till både natur och vatten. Det är bra kommunikationer och du kan snabbt ta dig till Sollentuna Centrum där utbudet av restauranger, butiker och service är stort. Med bil tar du dig via E4:an både till Stockholm C och Arlanda på cirka 20 minuter. I närområdet finner du både förskola, grundskola och gymnasium.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
90.5 kvm
Avgift
6 843 kr/mån
Rum
4 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-19

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Sörmlandsvägen såldes av oss 2024-03-19. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Sörmlandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.