Carl Lekselius, ansvarig mäklare i Solna
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Haga Norra—

Solna




Haga Norra— Solna


Förberedd försäljning

Haga Norra— Solna


Referensnummer
534 706
Boarea
89 kvm
Rum
4 rum

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Carl för mer information kring Anmäl intresse.

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Haga Norra  i solna

Haga Norra

Här bor du i ett område med innerstadskänsla med närhet till både grönska och Vasastaden. På bara några minuter tar du dig till Hagaparken som är en unik plats i Stockholm med museum, slott och paviljonger kantade av vatten och skogsgrönska.


01
Fördelar med området
Bio Stadspuls Växande område Parker/Grönområden Restauranger Butiksgata/köpcentrum Barer Sport och friluftsliv Sportevenemang Liv i rörelse Bussar Stort shoppingutbud Caféer Stort nöjesutbud Konserter och stora evenemang

02
Evenemang och shopping i världsklass

På Friends Arena hålls publikfester för både sport samt några av världens främsta artister. Och i Nordens största shoppingcentrum - Mall of Scandinavia erbjuds ett oöverträffat shoppingutbud med flertalet unika butikskoncept och Sveriges enda Imax biograf. På promenadavstånd finns flera barer och restauranger.


03
Kommunikationer

Närhet till pendeltåg, Solna station, flertal bussar inkl. flygbuss samt direkt anslutning till E4. Härifrån tar du dig till Odenplan på 4 minuter och till Centralen på 7 minuter med pendeltåg. När den nya tunnelbanelinjen (Gula linjen) kommer till arenastaden planeras en uppgång bara några minuter från Haga Norra. Läs mer om tidsplanen här: http://nyatunnelbanan.sll.se/sv/arenastaden-tidplan.


04
Hagaparken

Nationalstadsparken Hagaparken är Sveriges exempel på en "engelsk park" - stora gräsytor, halvöppna hagar blandat med skogspartier. Här kan du njuta av mysiga cafféer, härliga promenadstråk och vackra sevärdheter.


05
Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Fjorden och Thors förskola samt skolorna Hagaskolanoch Johan Movingers Gymnasium. För mer information, se solna.se/forskola-skola
Det finns även en del lekplatser i närområdet.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Carl!

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.