Gränsgatan 22, Vån 6

Gränsgatan 22, Vån 6

Slutpris

3 200 000 kr


Råsunda— Solna

Gränsgatan 22, Vån 6


Slutpris
3 200 000 kr

Råsunda— Solna

ACCEPTERAT PRIS!

Låt mig presentera en fantastisk bostad på Gränsgatan 22 i Solna, i området Råsunda. Denna grymma lägenhet, belägen högt upp på våning 6, erbjuder en spektakulär utsikt och en bra förening.

Med sin optimala placering högt upp i huset bjuder denna lägenhet på en enastående utsikt över omgivningarna. Från de stora fönstren kan du njuta av panoramautsikten som sträcker sig över Solnas vackra landskap. Här kan du vakna upp till hisnande soluppgångar och avsluta dagen med att beundra staden när den badar i kvällsljuset.

Lägenheten på Gränsgatan 22 är en del av en välskött och förtjusande förening. Detta innebär att du kan förvänta dig en trygg och välomhändertagen bostadsmiljö. Föreningen ser till att gemensamma ytor, som trapphus och trädgårdar, är i utmärkt skick. Det finns också möjligheter till olika gemensamma aktiviteter som främjar en trevlig grannsamverkan.

Utöver den fantastiska utsikten och den bra föreningen har denna bostad mycket mer att erbjuda. Lägenheten har en smart och funktionell planlösning som optimerar utrymmet på bästa sätt. Den välplanerade layouten inkluderar ett modernt kök, en bekväm vardagsrum- och matsalsyta samt ett mysigt sovrum. Här finns utrymme för att skapa en personlig och harmonisk atmosfär.

Området Råsunda är känt för sin charmiga karaktär och närhet till både natur och stadsliv. Du har tillgång till grönområden för avkoppling och rekreation, samtidigt som du har bekvämt nära till affärer, restauranger och andra bekvämligheter. Med goda kommunikationsmöjligheter är det enkelt att ta sig in till centrala Stockholm eller andra delar av staden.

Sammanfattningsvis är bostaden på Gränsgatan 22 i Råsunda, Solna, en grym lägenhet med en spektakulär utsikt från våning 6. Den bra föreningen ger dig en trygg och välskött boendemiljö. Lägenheten är genomtänkt med sin smarta planlösning och erbjuder utrymme för en personlig touch. Dessutom får du förmånen att bo i ett område som kombinerar natur och stadsliv på bästa sätt.

För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 518 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 (Hiss finns)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gränsgatan såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gränsgatan.

Boka värdering

Basit Malik

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.