Backvägen 10

Backvägen 10

Slutpris

4 150 000 kr


Gamla Råsunda— Solna

Backvägen 10


Slutpris
4 150 000 kr

Gamla Råsunda— Solna

Renoveringschans: Undangömd pärla på lugn återvändsgata, fantastiska originaldetaljer och balkong

Ni vet den där känslan av att skapa något unikt, eget och att komma hem? Nu kan denna renoveringschans bli din! På Backvägen 10, en lugn återvändsgata på gränsen mellan Råsunda och Arenastaden hittas en magisk pärla med ett privat läge, inbäddat i grönska, på 3e våningen. Ett genomgående ljust och luftigt boende med balkong mot lummig skogsdunge och barnvänliga omgivningar. Här bor du ett stenkast från kommunikationer och shopping invid Mall of Scandinavia och fina strövområden kring Råstasjön.

Direkt när du kliver in i bostaden på Backvägen 10 möts du av en ljus bostad som välkomnar dig in i en stor hall med gott om förvaring. Häng upp jackan i den platsbyggda garderoben och ta dig vidare in i bostaden. Gör dig redo att hänföras av en bostad som präglas av vackert bevarade originaldetaljer, fiskbensparkett, fönsterbänkar i natursten och 50-tals kök. Ett unikt läge som har utsikt mot träd och tallar från samtliga fönster!

Bostadens första sovrum finner du in till höger via hallen. Det lugna och gröna läget skapar ett rofyllt intryck och ger ett sovrum som kan inredas med både dubbelsäng eller som barnrum. Gott om förvaring finns i platsbyggda garderober från byggåret. Här är det dessutom fritt från insyn till följd av det höga läget på bostaden.

Hallen öppnar upp sig mot bostadens matplats och vardagsrum. Här finner du magi! Det stora fönsterpartiet som löper längs med rummets kortsida och ut mot den härliga balkongen ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp som fångar upp det bevarade originalgolvet i vacker fiskbensparkett av ekstav. I detta rum finns plats att vara många, skapa en härlig soffhörna och inreda med matsalsbord i den härliga inre hallen.

Bostadens balkong som är en oas på sommartid, har plats för både bord och stolar. Det fria läget mot trädtopparna utanför ger dig även det där lugnet mitt i staden. Och gör att du kan sitta här och njuta av fågelkvitter stora delar av året.

Ta dig vidare in till det fantastiska köket med bevarad 50-tals charm! Kök av denna sort är ovanliga att se idag i sin ordinarie utformning, en riktig skatt för den som uppskattar de massiva dörrarna och de vackert bevarade glaskärlen för socker, mjöl och annat till matlagningen.

Det andra sovrummet ligger i bostadens yttre hörna och vyn genom fönstret ut mot trädet utanför blir som en tavla i rummet. Här har man plats med flera olika möbleringsvarianter. Både säng samt skrivbord får god plats. Dörr mot både kök och vardagsrum ger dig en öppen känsla med härlig rymd och in mot köket finner du stora platsbyggda garderober i original. Plats för dubbelsäng om så önskas.

Det trevliga badrummet är stambytt 2013 och går i stilrena toner. Handfat och toalett i vitt porslin kombineras med blandare i rostfritt. Här finns gott om förvaring i både kommod och väggskåp för optimal funktion. En plats som ger dig bra med utrymme och en bra start på dagen!

Välkommen för att skapa ditt drömhem i en av Råsundas gömda skatter. Välkommen hem till Backvägen 10!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 488 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-08-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Backvägen såldes av oss 2021-08-27. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Backvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.