Charlottenburgsvägen 28

Charlottenburgsvägen 28

Slutpris

3 950 000 kr


Råsunda— Solna

Charlottenburgsvägen 28


Slutpris
3 950 000 kr

Råsunda— Solna

Superlägenhet i högt hörnläge med vacker fiskbensparkett, balkong och skuldfri förening

Varmt välkommen till denna superlägenhet på hemtrevliga Charlottenburgsvägen i högt läge mot utsikt fylld av trädkronor och hustak. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig rymd i den trevliga hallen som öppnar upp sig mot bostadens samtliga rum. Den vackra fiskbensparketten löper genom rummen och ackompanjeras i hallen av hatthylla med ankarkrokar och stor garderob med spegeldörrar.

Rakt fram från hallen kommer du in till bostadens kök som är i ett fantastiskt trevligt utförande med vackert speglade skåpsluckor och en otrolig köksbänk i marmor för en lyxig känsla! Köket är utrustat med allt du behöver, inklusive diskmaskin. Med en härlig plats för ett matbord och stolar invid stora fönster som bjuder på en vy med grönskande träd utanför blir detta optimalt för vardagens matlagningstillfällen, men även för att fylla på med vänner och familj när så önskas. Då man öppnat upp mellan kök och vardagsrum är det lätt att förlänga matplatsen när man är många!

Köket kopplas samman med det trevliga vardagsrummet i hörnläge med fönster åt både syd och väst. Här finns god plats för en stor soffhörna och härliga filmkvällar eller skönt häng med vänner. Bostadens balkong blir en förlängning av rummet. Här kan du sitta i solen till sen kväll samtidigt som du njuter av det fria läget mot trädtopparna utanför. Redan på tidig eftermiddag hittar solen hit och denna plats blir en fröjd att nyttja för mysigt fika, aw, middag eller kanske lite plantering?

Sovrummet med sitt vackra fönsterparti är beläget med utsikt mot den grönskan och de vackra fasaderna utanför. Här finns plats för en stor säng och övrigt önskat möblemang som exempelvis skrivbord och arbetsplats. Stor garderob med skjutdörrar erbjuder förvaring för alla era kläder och skor. Det vackra trägolvet förhöjer känslan och skapar en rofylld plats att sova på. I anslutning hittas badrummet som är helkaklat och välordnat med duschhörna, förvaring i kommod och handdukstork som håller handdukarna varma för dig så att du får en härlig start på dagen!

Välkommen till Charlottenburgsvägen 28, välkommen hem!

Föreningen:

Brf Framnäs 8 bildades 1987 och ligger på hemtrevliga Charlottenburgsvägen i Vasalund/Råsunda. Föreningen är mycket omtyckt av medlemmarna och är en av få skuldfria föreningar i Solna. Dessutom erbjuds utöver cykelrum, förråd och tvättstuga, även omtyckta attribut så som hobbyrum för hemmafixaren samt en trevlig altan i trädgården med gemensam grill.


Boarea
51.5 kvm
Avgift
2 982 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Charlottenburgsvägen såldes av oss 2023-06-20. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Charlottenburgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.