Gunnarbovägen 116 / Järvastaden / Solna

Gavelläge - Fyra sovrum - Baksida mot allmänning

Slutpris
7 915 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
37 289 kr/år
Totalareal
213 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gunnarbovägen såldes av oss 2019-03-26. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gunnarbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta smakfulla radhus i det populära Järvastaden. Bostaden är belägen med ett eftertraktat gavelläge disponerat i två plan och en boyta om hela 131 m² och med fyra sovrum på samma våningsplan. Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, nära Arenastaden, nära Ursviks motionsspår och Hagaparken med dess grönområden och badmöjligheter och nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, badrum och utgång till en underbar uteplats med utsikt över den intilliggande allmänningen och ett härligt kvällssolsläge. Tilltaget vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Köket är modernt med stora arbetsbänkar och gott om förvaring, på samma sida av huset finner ni den andra uteplatsen som huserar i bästa söderläge.

Den privata avdelningen är belägen på ovanvåningen. Här finns fyra ordentliga sovrum, stor klädkammare och helkaklat badrum med badkar.

Varmt välkommen till ett perfekt boende, villakänsla nära city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration