Sök Meny
Såld

Solna - Frösunda / Gustav III:s boulevard 163

Ytterst välplanerad 4:a med stor balkong i bästa solläge

I den välskötta förening Lovisedal 5 välkomnas ni till denna utmärkt planerade 4:a om ca 101 m² med stor balkong i soligt söderläge. Bostaden erbjuder ljusa och luftiga kvadratmetrar fördelade på generösa sällskapsytor i social öppen planlösning och tre väl avvägda sovrum med rogivande utsikt över den lummiga innergården. Genomgående fina ytskikt och smakfulla materialval samt förmånliga förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, tilltagen klädkammare och källarförråd. Här bor ni med direkt närhet till grönskande natur, all tänkbar service och mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Hallen är inbjudande med såväl avhängnings- som förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober samt klädkammare. Stilrent Marbodalkök med full maskinell utrustning och matplats för 6-8 personer trevligt placerad invid stora fönster. Öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket enkelt går att avgränsa genom att sätta upp en vägg om så önskas. Väl tilltaget vardagsrum med vackert ljusintag och ypperliga förutsättningar för möblering. Tre rymliga sovrum, varav ett master bedroom med gott om förvaring. Gäst-WC samt helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Välkomna till denna attraktiva 4:a.

Sponsrade länkar
Solna / Frösunda
Gustav III:s boulevard 163
Slutpris: 6 350 000 kr
Boarea: 101 kvm
Avgift: 5 180 kr/mån
Driftkostnad: 389 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-05-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Gustav III:s Boulevard