Sök Meny
Såld

Solna - Järvastaden / Honnörsgatan 25

Gaveltrea - Högt läge - Balkong i Sydväst - Låg avgift - Solid BRF

Med ett högt läge, näst högst upp i huset välkomnas ni in i denna härliga gaveltrea om ca 84 m² och balkong med bästa sydvästläge, vilket borgar för att solens allra sista strålar värmer till långt in på kvällen. Föreningen är mycket välskött vilket också avspeglar sig i den låga avgiften.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning bestående av kök och vardagsrum i en öppen social del samt sovrummen smart placerade i den andra delen av bostaden. En uppskattad planlösning som inbjuder till härligt umgänge samtidigt som den fungerar lika bra till vardags. Från vardagsrummet når ni också bostadens stora balkong med plats för såväl sittgrupp som grillen, så klart.

Köket är väldisponerat med stora arbetsytor och gott om förvaring. Snickerier i mattvitt med moderna grepp och bänkskivor av slitstarkt laminat i det klassiska mönstret virr-varr. I direkt anslutning till köket finner ni matplatsen för 4-6 personer omgiven av stora fönster i två väderstreck.

Bostadens två sovrum är båda väl tilltagna. Master bedroom möbleras ledigt med en stor dubbelsäng samtidigt som det finns plats över för skrivbord, här finns också en klädkammare för extra förvaring. Det andra sovrummet är även det stort och erbjuder fönster i två väderstreck. Rummet lämpar sig perfekt som såväl barnrum som gästrum.

Stort helkaklat badrum utrustat med badkar samt tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerade under en arbetsbänk med ytterligare förvaring ovan.

Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med gångavstånd till flertalet skolor, förskolor, Mulle-Meckparken, grönområden och kollektivtrafik. På det hela taget en fantastisk trea, med gott om förvaring via flertalet garderober, klädkammare och källarförråd men framför allt med en härlig och eftertraktad planlösning i ett populärt och utmärkt område.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Solna / Järvastaden
Honnörsgatan 25
Slutpris: 4 300 000 kr
Boarea: 84 kvm
Avgift: 3 838 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Honnörsgatan