Sök Meny
Såld

Solna - Huvudsta / Krysshammarvägen 28

Välplanerad trea med smarta lösningar

Välkomna till denna fina 3:a om ca 81,6 m² med hög standard och balkong.

Bostaden har genomgående hög standard med modern inredning. Köket är inrett med stilrena materialval och erbjuder bra arbetsytor och plats för matplats för 4-6 personer invid fönster. Bostaden har en egen tvättstuga som är utrustad med bland annat tvättmaskin, arbetsbänk och skåp för allehanda förvaring. Två rymliga och modernt inredda sovrum som med fördel möbleras både med dubbelsäng, garderob och valfri möblering. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat handfat med kommod och badkar samt inrett med snygga spotlights i taket. Det väl tilltagna vardagsrummet med ypperligt ljusinsläpp låter dig som ägare möblera precis så som du vill ha det. Här finns gott om utrymme för soffgrupp med tillhörande soffbord och mediamöbel samt övrigt inredning. Den stora balkongen som nås från vardagsrummet erbjuder morgon- och förmiddagssol.

På Krysshammarvägen bor du nära till såväl förskolor och skolor, kommunikationer och service som grönområden och stadens puls.

Varmt välkomna!

Sponsrade länkar
Solna / Huvudsta
Krysshammarvägen 28
Slutpris: 3 750 000 kr
Boarea: 81,6 kvm
Avgift: 3 856 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 4 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Krysshammarvägen