Näckrosvägen 9, 0,5tr

Näckrosvägen 9, 0,5tr

Slutpris

3 400 000 kr


Råsunda— Solna

Näckrosvägen 9, 0,5tr


Slutpris
3 400 000 kr

Råsunda— Solna

Renoverad tvåa i en av Solnas bästa föreningar!

På en av Solnas populäraste och mest naturnära adresser, strax intill Råsundavägen ligger denna underbara tvåa med balkong i väst! Lägenheten har gått igenom en totalrenovering där bland annat en helt unik öppen planlösning skapats. Ljus enstavsparkett har även installerats i bostadens alla rum, detta i kombination med ljusinsläpp från två väderstreck gör bostaden till en av områdets bästa. Köket är även det fint renoverat, med integrerade vitvaror i ljust utförande. Ett trivsamt sovrum och kaklat badrum med möjlighet att sätta in tvättmaskin. Ett luftigt vardagsrum med plats för en större soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet nås den inbjudande balkongen i väst mot grönska. Här kan du skapa din alldeles egna fristad med vackra planteringar och möblemang och njuta av sköna eftermiddags och kvällssolen som lyser in genom träden. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats!

Här bor du i Solnas största bostadsrättsförening med låg belåning där både kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Du bor även med mycket goda kommunikationer som t.ex näckrosens tunnelbana och busshållplats inom kort gångavstånd. Fina grönområden och råstasjön med trevliga promenadstråk runt knuten, goda shoppingmöjligheter i Westfield Mall of Scandinavia och Solna centrum som ligger ett stenkast bort.


Boarea
54.5 kvm
Avgift
3 174 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-08-31

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Näckrosvägen såldes av oss 2022-08-31. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Näckrosvägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.