Östervägen 10

Östervägen 10

Slutpris

2 450 000 kr


Råsunda— Solna

Östervägen 10


Slutpris
2 450 000 kr

Råsunda— Solna

Superlägenhet med fönster i två väderstreck, kanonfint kök och helkaklat badrum

Välkommen till Östervägen 10 där du bor du mitt i kommunikationernas mecka, samtidigt som grönska präglar utsikten och det lugna området. Direkt när du kliver in i bostaden på Östervägen 10 möts du av ett härligt ljus som plockar upp det fina golvet och originaldetaljerna.

Följ ljuset in i lägenheten och ta för dig av denna härliga vy! Låt oss börja i köket. Här har man skapat en plats att trivas på för den som älskar att laga mat eller bara föredrar en smidig vardag. Stilrena luckor i vitt kombineras med kromade detaljer. Invid fönstret finns bra plats för matbord eller så som det är inrett idag med en trevlig arbetsplats. Här går det bra att jobba hemma samtidigt som du kan få skifta fokus efter en dag vid skrivbordet och slå dig ner i soffan eller sängen framför höstens bästa serier.

Från den inre hallen mot köket når du bostadens badrum i stilrena färger och materialval. Här kombineras vitt porslin med kromade detaljer. Handdukstork, glasdörrar till duschen och tvättmaskin skapar ett praktisk men också mysigt badrum som ger dig den perfekta starten på dagen.

Vardagsrummet öppnar upp sig med ljuset från det stora fönsterpartiet men också ljuset från sitt andra väderstreck i köket. Här finns plats för precis det du behöver och önskar. Idag är rummet inrett med en stor matplats, en flyttbar avdelare och sovplats. Här får du in precis så stor säng som du önskar men har också möjlighet att inreda med en större soffhörna eller en kombination av båda delar.

Detta är ett perfekt läge i Råsunda där en söndagsbio med fördel kan spenderas i charmiga Filmstaden, med gångavstånd hem till Östervägen. Från detta boende har du direkt närhet till Solna C, tunnelbana, gym, tvärbana, pendeltåg, det trevliga stråket i Råsunda och Mall of Scandinavia med shopping i toppklass. Dessutom har området flera parker som exempelvis Charlottenburgsparken runt hörnet, Hagaparken åt ett väderstreck och naturen kring Råstasjön och Lötsjön åt ett annat.

Det kan knappast bli bättre, välkommen hem till Östervägen 10!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 983 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-12-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2021-12-09. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.