Östervägen 10

Östervägen 10

Slutpris

2 850 000 kr


Solna / Råsunda— Solna

Östervägen 10


Slutpris
2 850 000 kr

Solna / Råsunda— Solna

Fantastisk lägenhet, balkong med sol hela dagen, separat sovdel, stambytt badrum och diskmaskin

Har du också längtat efter en lägenhet som har en balkong med sol hela dagen, stora sociala ytor, bekvämligheter som diskmaskin och ett utrymme där du får undan sängen? Varmt välkommen till Östervägen 10 och denna superfina lägenhet som ger dig precis detta!

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en ljus hall som går i stilrena färger med klassisk parkett och praktisk upphängning innanför dörren. Ta dig vidare in i lägenheten och möts av ett härligt ljus från både kök och vardagsrum tack vare den genomgående planlösningen i bostaden. Detta är ett socialt hem som skapar helt rätt förutsättningar för att trivas! Det stora vardagsrummet ger utrymme för ett stort matbord och stolar där du får plats med många vänner och familj. Den öppna ytan gör det lätt att möblera och din soffa får en naturlig plats närmare det stora fönsterpartiet och utgång till den magiska balkongen i solläge.

På balkongen finns plats för både bord och stolar för många långa och sköna dagar i solen. Morgonkaffet smakar allra bäst här ute och är du den med gröna fingrar är det även perfekt att skapa din egna lilla trädgård här.

Badrummet nås via passagen till köket och är helkaklat och stambytt på tidigt 2000tal. Här finns ett stort härligt badkar för skön nedvarvning och bra förvaring i både spegelskåp och väggskåp. Vitt porslin kombineras med kromade detaljer.

Det stilsäkra köket går i klassiska färger och materialval. Här finns allt du behöver för en smidig vardag. Med bra arbetsytor och gott om förvaring blir detta en ypperlig plats att laga mat på. Diskmaskinen gör det sedan lätt att hantera disken efter en härlig middag med goda vänner.

De vackra detaljerna och sobra färgvalen skapar en klassisk känsla i hela bostaden. Ta dig genom det trevliga köket via en skjutdörr och bevarade fönster ovanför, till bostadens sovdel. Med plats för dubbelsäng på den platsbyggda sängstommen skapas ett rum att sova gott i. Här kan du njuta av lugnet med en härlig bris från fönstret, med de bevarade spanjoletterna, som öppnar upp sig mot föreningens lugna baksida.


Boarea
46 kvm
Avgift
2 818 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-03-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Östervägen såldes av oss 2022-03-16. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Östervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.