Råsundavägen 61 / Råsunda / Solna

Skapa ditt drömboende!

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 217 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2020-01-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råsundavägen såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Råsundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På säljarens begäran kommer inga förhandsvisningar att hållas. Välkommen till denna charmiga 1:a med stora fönsterpartier som bidrar till fantastiskt ljusflöde. Här har du chansen att skapa ditt drömboende! Förutom optimalt ljusinsläpp erhåller denna lägenhet ett lättmöblerat rum med en social öppen planlösning mot köket, rymlig balkong mot den lummiga innergården, badrum med badkar samt kök med goda förvaring och avlastningsytor.

Råsunda är ett perfekt läge med närhet till bra restauranger, mysiga caféer och stort utbud av shopping. Du har även goda kommunikationsförbindelser, busstorget och tunnelbanan (blå linje) finner du vid Solna Centrum som ligger ca 10 minuters promenad från bostaden, tvärbanan samt pendeltåget (Solna Station) når du med ca 8 respektive 10 minuters promenad. Inte mer än ett stenkast bort har du tillgång till härlig grönska och natur.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Råsunda

Här i Solna/Gamla Råsunda bor du med promenadavstånd till det mesta så som butiker, kommunikationer samt trevliga promenadstråk och sjöar.

Kommunikationer

Från Solna Station når man stora delar av Stockholm tack vare tvärbanan mot Sickla samt pendeltåg mot såväl Södertälje som Arlanda och Uppsala. Pendeltåget tar dig till Odenplan och T-centralen på 4 respektive 6 minuter. Från Odenplan går övriga pendeltågslinjer mot Bålsta och Nynäshamn och från T-centralen kan du ansluta dig till samtliga tunnelbanelinjer.

Natur och fritid

Här i Råsunda finns goda möjligheter för den som vill leva ett aktivt liv. Dels finns flertalet utegym och vanliga gym, men här finns även Råstasjön med trevliga promenadstråk. Varför inte ta en promenad längs Råstasjön i sommarsolen eller kanske en trevlig picknick med vänner på någon av de närliggande ängarna? Är du mer intresserad av sport bor du här granne med Arenastaden och Sveriges nationalarena Friends Arena. Här finns även Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

Barnomsorg och skolor

Här i Råsunda finns flertalet förskolor och skolor. Några exempel på förskolorna är Förskola Juvelen, Förskolan Solrosen och Barnens MontessoriAkademi. Är du istället på jakt efter grundskolor i området finns till exempel Råsunda Skola (F-6) och Skytteholmsskolan (F-9), men självklart finns många fler förskolor och grundskolor i Solna kommun. För mer information om dessa, vänligen besök https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

Solna Centrum erbjuder flertal butiker, caféer, restauranger men önskas ett större utbud hittar du Mall of Scandinavia dom ligger i området. Här hittar du en unik mix av design, mode, teknik, underhållning och mat från hela världen. Här finns som tidigare nämnt även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Ser vi till övriga Råsunda finns här även restauranger som Texas Longhorn, Supreme Burger samt flertalet lokala restauranger.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.