Råsundavägen 61 / Råsunda / Solna

Skapa ditt drömboende!

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 217 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2020-01-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råsundavägen såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Råsundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På säljarens begäran kommer inga förhandsvisningar att hållas. Välkommen till denna charmiga 1:a med stora fönsterpartier som bidrar till fantastiskt ljusflöde. Här har du chansen att skapa ditt drömboende! Förutom optimalt ljusinsläpp erhåller denna lägenhet ett lättmöblerat rum med en social öppen planlösning mot köket, rymlig balkong mot den lummiga innergården, badrum med badkar samt kök med goda förvaring och avlastningsytor.

Råsunda är ett perfekt läge med närhet till bra restauranger, mysiga caféer och stort utbud av shopping. Du har även goda kommunikationsförbindelser, busstorget och tunnelbanan (blå linje) finner du vid Solna Centrum som ligger ca 10 minuters promenad från bostaden, tvärbanan samt pendeltåget (Solna Station) når du med ca 8 respektive 10 minuters promenad. Inte mer än ett stenkast bort har du tillgång till härlig grönska och natur.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.