Skogshöjdvägen 30

Skogshöjdvägen 30

Slutpris

8 795 000 kr


Järvastaden— Solna

Skogshöjdvägen 30


Slutpris
8 795 000 kr

Järvastaden— Solna

Det perfekta radhuset i populära Järvastaden!

Nu har ni äntligen möjlighet att förvärva det eftertraktade visningshuset samt bli dem första som flyttar in! Påkostat och välplanerat radhus med bästa läge precis intill naturreservatet. Tomt och altan i fint solläge med sol från morgon till kväll. På entréplanet finner ni en social planlösning med stora öppna ytor som ger en härlig känsla av rymd. Vitvaxad panel i tak. Det perfekta köket med social anslutning till ett generöst vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter. Ett helkaklat badrum med badkar samt kommod. På övre plan ligger tre stora sovrum samt stort allrum som enkelt kan byggas om till ett större sovrum. Stort och väldisponerat badrum med tvättmaskin samt torktumlare och dusch. En bostad som måste upplevas på plats!

Med gångavstånd ligger Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6 samt Raoul Wallenbergskolan Bagartorp 6-9. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever, årskurser F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan ligger Ulriksdalshallen, en sporthall som används både av skola och föreningslivet.

Det finns oändliga möjligheter till friluftsliv och motion då Ursviks motionsgård med sina populära motionsspår och elljusspår ligger i närområdet. Här finns utmaning för såväl löparen, som MTB fantasten och längdskidåkaren vintertid då det anlägger skidspår.

Närområdet:
Här bor ni i populära och barnvänliga Järvastaden med flertalet lekplatser och direkt närhet till förskolor, skolor, ICA och all tänkbar service i bl.a. Mall of Scandinavia. Skog och natur med Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsspår. Via buss finns goda kommunikationer åt olika håll till både pendel och tunnelbana. Med pendeln från Ulriksdal är ni på Odenplan på 7 minuter

Varmt välkomna på visning!
Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar Mirza Licina 070 072 96 66, Mäklarhuset Solna


Boarea/biarea
134/6 kvm
Driftkostnad
44 940 kr/år
Tomtarea
169 kvm
Rum
5 rum
Såld
2022-10-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.