Carl Lekselius, ansvarig mäklare i Solna
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Järvastaden—

Solna




Järvastaden— Solna


Förberedd försäljning

Järvastaden— Solna

Perfekt etta med magisk uteplats, på bästa adress i Järvastaden!


Referensnummer
560 008
Boarea
39.5 kvm
Rum
1,5 rum

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Carl för mer information kring Anmäl intresse.

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Järvastaden  i solna

Järvastaden

Här i Järvastaden bor du med närhet till allt du kan önska dig så som bra kommunikationer, naturområden samt affärer, restauranger och gym.


01
Fördelar med området
Utegym Nära flygplats Golf Parker/Grönområden Caféer Bussar Barnvänligt Motionsspår Gym Tryggt Cykelbanor Växande område Tågstation Restauranger Cykelstigar (mtb)

02
Kommunikationer

Knappt 10 minuters promenad bort i grannområdet Nya Ulriksdal finner du Ulriksdals station där pendeltåg mellan Nynäshamn och Uppsala C går. Från Ulriksdal station tar det 10 minuter in till Stockholm City där samtliga tunnelbanelinjer och övriga pendeltågslinjer går. Från Ulriksdal går även flertalet busslinjer mot till exempel Solna centrum, Brommaplan och Danderyds sjukhus. Från Danderyds sjukhus går sedan tunnelbanans röda linje och bussar mot bland annat Vaxholm och Norrtälje.


03
Natur och fritid

På en kort promenad når du Igelbäckens naturreservat med stora skogar och trevliga promenadstråk och på mindre än 10 minuter med bil når du både Råstasjön och Lötsjön med motionsspår och lekpark. Dessutom ligger Mall of Scandinavia med 224 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm ett stenkast bort för den mer shoppingintresserade. Där finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger samt O'Learys med såväl Game Zone, bowling och biljard som bar och restaurang. Granne med centrumet ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena, där både matcher och konserter hålls regelbundet.


04
Barnomsorg och skolor

I Järvastaden finns flera förskolor så som öppna förskolan Solvändan, I Ur och Skur och Pysslingen Förskolor Agnesberg. Ser vi istället till grundskolor i området finns här Vittra Brotorp (F-9) och Raoul Wallenbergskolan Järvastaden (F-6). Självklart finns det fler förskolor och grundskolor i närområdet och för mer information om dessa kan du besöka https://www.solna.se/forskola-skola/. Det kommer även att byggas en ny skola med plats för 240 nya elever på andra sidan Järva skjutbaneväg. Bygget planeras vara klart 2024.


05
Affärer och restauranger

I Järvastaden finns både ICA Nära, gym och flera lokala restauranger som pizzerior och sushi, allt för att kunna möta dina vardagliga behov på hemmaplan. Här finns även populära Erlandssons Brygga för den båtintresserad som behöver fylla på med allt möjligt inför sommarsäsongen. Som tidigare nämt ligger även Mall of Scandinavia med 224 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm endast ett stenkast bort.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Carl!

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.