Logvägen 13

Logvägen 13

Slutpris

4 200 000 kr


Solhem - Spånga— Spånga— STOCKHOLM

Logvägen 13


Slutpris
4 200 000 kr

Solhem - Spånga— Spånga— STOCKHOLM

Mysigt radhus på Logvägen i Solhem/Spånga med trevlig altan!

Mysigt radhus på Logvägen i Solhem/Spånga med trevlig altan och gräsmatta med sol till sena kvällen. En underbar oas på sommaren! Lummig och charmig entré med morgon- och förmiddagssol. Intill finner du en praktisk bod för förvaring och sopkärl. Entréplan består av ett stort härligt vardagsrum med genomgående ny ekparkett och nyrenoverat smakfullt kök. På övre plan finns 2-3 sovrum, klädkammare och två garderober samt kaklat badrum. Huset ligger nära populära Gribbyparken och ett stenkast bort ligger Spångafolkan, där även bussen till Spånga station eller Brommaplan går. Här bor du på en återvändsgata med trevlig opretentiös grannsämja. Uppvärmning och varmvatten sköts via en gemensamhetsanläggning med bergvärme för de 23 hushållen på gatan. Fiber finns installerat i fastigheten.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
38 801 kr/år
Tomtarea
107 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-09-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.