Rinkebystråket 39

Rinkebystråket 39

Slutpris

2 750 000 kr


Spånga-Rinkeby— Spånga— Stockholm

Rinkebystråket 39


Slutpris
2 750 000 kr

Spånga-Rinkeby— Spånga— Stockholm

Stort radhus om 140 kvm med eftertraktat läge!

Med ett eftertraktat läge mellan Bromsten och Rinkebydalen saluförs nu ett fantastiskt radhus om 140 kvm. Här erbjuds du ljusa och luftiga ytor. Radhuset kännetecknas av en härlig rymd och ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Två trivsamma vardagsrum som bjuder in till umgänge med nära och kära. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet på entréplan når du den mysiga uteplatsen - här du kan njuta av solen hela dagen. Smakfullt och fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter, bra arbetsyta och matplats. Tre väl tilltagna sovrum, potential till fem stycken sovrum om så önskas. Två stilrena badrum. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober.

En bostad att umgås och att trivas i som jag starkt rekommenderar dig att uppleva på plats - varmt välkommen på visning!


Boarea
140 kvm
Avgift
6 186 kr/mån
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-05-19

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Rinkebystråket såldes av oss 2019-05-19. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Rinkebystråket.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.