Rinkebystråket 39 / Spånga-Rinkeby / Spånga / Stockholm

Stort radhus om 140 kvm med eftertraktat läge!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
140 kvm
Avgift
6 186 kr/mån
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-05-19
Bostaden är såld!

Denna radhus på Rinkebystråket såldes av oss 2019-05-19. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Rinkebystråket

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga-Rinkeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett eftertraktat läge mellan Bromsten och Rinkebydalen saluförs nu ett fantastiskt radhus om 140 kvm. Här erbjuds du ljusa och luftiga ytor. Radhuset kännetecknas av en härlig rymd och ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Två trivsamma vardagsrum som bjuder in till umgänge med nära och kära. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet på entréplan når du den mysiga uteplatsen - här du kan njuta av solen hela dagen. Smakfullt och fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter, bra arbetsyta och matplats. Tre väl tilltagna sovrum, potential till fem stycken sovrum om så önskas. Två stilrena badrum. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober.

En bostad att umgås och att trivas i som jag starkt rekommenderar dig att uppleva på plats - varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.