Salagatan 24

Salagatan 24


Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Salagatan 24Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Välplanerad 3:a på populära Salagatan!

Varmt välkommen till denna moderna och välplanerade trea om 84kvm med en öppen social planlösning. Ljuset strömmar in från två väderstreck och skapar en atmosfär av ljus och rymd. Det finns två rymliga sovrum och i det ena sovrummet har man en klädkammare. Fint helkaklat badrum som har golvvärme och tvättmaskin. Stort rymligt kök med halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Stort möblerbart vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån nås den stora inglasade balkongen med många soltimmar på. Här bor man i en välskött förening som också äger marken.

Här bor man med gångavstånd till både Spånga Centrum och Pendeltåg/bussar. Det tar 14 minuter med pendeltåg från Spånga C till T-centralen. I Spånga centrum finns bl a mataffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, fisk- och kött delikatessbutiker samt frisörer m.fl

Kontakta mäklaren Patrik Lidholm för mera information om objektet 073-2313808


Boarea
84 kvm
Avgift
5 695 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-23

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2024-02-23. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Salagatan.

Boka värdering
Gabriel Nordenhaag
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad