Skogängsvägen 32, 5 tr (lgh 102)
Skogängsvägen 32, 5 tr (lgh 102)
Robert Blomster, ansvarig mäklare i Spånga
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Robert Blomster

Ansvarig mäklare

Till salu

Skogängsvägen 32, 5 tr (lgh 102)

Utgångspris

2 550 000 kr


Utgångspris

2 550 000 krSpånga - Bromstensstaden— Spånga— Stockholm

Skogängsvägen 32, 5 tr (lgh 102)


Till salu
Utgångspris
2 550 000 kr

Spånga - Bromstensstaden— Spånga— Stockholm

2:a om 49 kvm med balkong högst upp i huset beläget i framväxande Bromstensstaden.

SOMMARKAMPANJ AVGIFTSFRITT 1 ÅR. Gäller alla inflyttningsklara lägenheter i brf Ester tom 31 augusti 2024. Summan av 12 månaders avgift kommer att rabattera lägenhetens pris.

2:a om 49 kvm med balkong högst upp i huset beläget i framväxande Bromstensstaden. Garage i huset. i huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong som har fri utsikt. Lägenhetsförråd om ca 1,5 kvm hör till lägenheten och finns på källarplan. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. HSB Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare.

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål.
Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.


Utgångspris
2 550 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
3 015 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Tisdag 23 juli 17:30 — 18:00

Öppen visning

Öppen visning
Boka
Varmt välkommen på visning! Anmäl dig gärna för bättre service.

Mäklarhuset Spånga

Kontakta Robert eller Johanna för mer information kring Skogängsvägen 32, 5 tr (lgh 102).

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

Hall
Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter.
Bostaden har genomgående 3-stavs parkett i ek ( Taranto) Väggarna är ljust målade.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum. Ekparkettgolv samt ljus målade väggar.

Vardagsrum
Rymligt ljust rum i öppen planlösning mot kök, fönster i två väderstreck. Utgång till balkongen.
Här får du plats att möblera med det mesta som man kan tänkas vilja ha i ett vardagsrum.
3-stavs ekparkett samt ljust målande väggar.

Kök
Trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrum.
Vita köksluckor med laminat bänkskiva i grått, Stänkskydd i vitt kakel.
Maskinell utrusning så som kyl&frys helintegrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt en induktionshäll. Infällda spotlights som bänkbelysning.

Badrum
Stort badrum som rymmer dusch, kommod, förvaringsskåp samt wc. Här finns också en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Kakel i vit matt färg och grått klinkergolv. Spotlights i tak.För mer detaljer kring inredning hänvisar vi till dokumentet "Mina val".


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

49 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

2 (1 sovrum)

Våning

5 av 5

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2024

Kommentar, byggnad

I respektive trapphus finns det barnvagns-/ rullstolsrum. Det finns två stora cykelrum som nås från Borghöjdsvägen respektive Skogängsvägen. Soprum finns med ingång från Fröken Göhles väg samt från Skogängsvägen. Miljö- och soprum finns med entré från Borghöjdsvägen samt Skogängsvägen. I entréplan mot Skogängsvägen finns en gemensamhetslokal med pentry och RWC.

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme och vattenburna radiatorer.
Ventilation med värmeåtervinning, FTX system,


03
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Bostadsrättsföreningen kommer att teckna ett gruppabonnemang för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen.

Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat per lägenhet (preliminärt 208 kronor per månad/lägenhet). Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften.
Bostadsrättsföreningen kommer att teckna ett gruppabonnemang för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen.

Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat per lägenhet (preliminärt 208 kronor per månad/lägenhet). Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften.


04
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

I garaget finns 63 parkeringsplatser, varav 8 platser utrustas med långtidsladdare för elbilar och 3 platser är reserverade för bilpool. Entré till garaget sker från Skogängsvägen.

Pris för en reserverad plats: 1350 kr inklusive moms per månad.
Pris för en reserverad el-plats: 1700 kr inklusive moms per månad. Elförbrukning debiteras separat

Brf Ester kommer vara ansluten till bilpoolen Kinto Share (Toyota). Alla medlemmar kommer kunna ansluta sig kostnadsfritt till föreningens bilpool som har 3 bilar till för förfogande. Bilarna bokas via bilpoolsoperatörens app och som kund betalar du bara för tiden och sträckan du utnyttjar bilen.

Det kommer att finnas fem handikapplatser i garaget.


Ekonomi

01
Avgift

3 015 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme och kallvatten

Kommentar, månadsavgift

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

All hushållsel köps in gemensamt av föreningen, men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

De två första åren från inflyttning har denna lägenhet en rabatt på avgiften 739 kr/mån. Ordinarie avgift är 3 754 kr/mån.

Försäkring

150 kr/mån

Hushållsström

270 kr/mån

Tv o bredband

271 kr/mån

Varmvatten

250 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

941 kr/mån

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 719 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

859.5 kr

Andel i förening

0,54565

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

HSB Brf Ester. I föreningen finns 152 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

HSB brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024.I brf Ester kommer det att finnas bostäder för alla livssituationer. Det blir totalt 152 lägenheter i en variation från 1 till 4 rum och kök. Som vanligt i en HSB-fastighet har stor omsorg lagts vid planeringen av ytorna. Det är kvadratsmarta lägenheter som har maximalt med ljusinsläpp. Huvuddelen av lägenheterna har balkong eller uteplats. Ett antal större lägenheter är genomgående och har balkong/uteplats såväl mot gatan som mot gården.

Medlemskap i HSB är ett krav.

Gjorda renoveringar

Nyproduktion

Övriga utrymmen i föreningen

På innergården kommer det att finnas plats för alla - samtidigt. Vill man umgås med familj eller vänner finns det en pergola och enklare bord och bänkar/stolar. En paviljong kommer att finnas för förvaring. För de minsta barnen kommer det att finnas möjlighet till lek på ett tryggt och säkert sätt. Sedan blir det såklart en massa plats för att ta en paus i tillvaron och bara lägga sig ned på en filt och njuta. Tillsammans med mindre träd, buskar och planteringar kommer innergården att bli en skön oas för alla boende i brf Ester. Dessutom finns den klassiska gemensamhetslokalen. En yta för såväl möten i föreningen som för privata fester och barnkalas.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)


Området

01

Bromstensstaden
Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål.
Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Parker och rekreation
Spångaån som går längs hela stadsdelen ska breddas och utvecklas till ett långsträckt parkstråk. Mitt i området planeras den så kallade Stora parken, det gemensamma vardagsrummet för skönt häng, lek och avkoppling. Här kommer det att finnas lekplats och gräsytor för olika typer av aktiviteter. Invid den nya gång- och cykeltunneln skapas även ett litet torg sydväst om brf Ester. Parkeringsplatser kommer till stor del att finnas i garage under bostadshusen, men även längs gatorna.

Förskolor och skolor
Stockholm stad utreder en möjlig plats för en skola med 900 elever samt idrottshall i Bromsten. På Duvbovägen ligger förskolan Bromstens Gård. I Bromsten ligger grundskolorna Bromstensskolan och Ellen Keyskolan. I Spånga ligger bland annat grundskolan Solhemsskolan samt Spånga Gymnasium.

Kommunikationer

Pendeltåg, bussar och service
Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.


Dokument

Ekonomi
Avgift
3 015 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme och kallvatten
Kommentar, månadsavgift
Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

All hushållsel köps in gemensamt av föreningen, men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

De två första åren från inflyttning har denna lägenhet en rabatt på avgiften 739 kr/mån. Ordinarie avgift är 3 754 kr/mån.
Försäkring
150 kr/mån
Hushållsström
270 kr/mån
Tv o bredband
271 kr/mån
Varmvatten
250 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
941 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 719 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
859.5 kr
Andel i förening
0,54565
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Platser

The Highlander

272 m


Lunchfabriken

281 m


Mozzarella Spånga

340 m


Stormbykf Ab

370 m


Nattalei’s Relax massage Skydraget 42 spånga

389 m


Förskolan Bromstens Gård

221 m


Förskolan Bullerbyn

380 m


Förskolan Solgården

461 m


Förskolan Torpstugan AB

584 m


Öppna Förskolan Solsidan

602 m


Stora Coop Spånga

293 m


Lidl

420 m


Matvärlden Tensta

1,42 km


Rinkeby matcenter

1,49 km


Bromstens gård

250 m


Solhöjden

273 m


Cervins väg

317 m


Spångavägen

340 m


Spånga station

475 m


Spånga

510 m


Barkarby

3,47 km


Sundbyberg

4,29 km


Helenelund

4,4 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Vatten
  734 m
  2 min
  5 min
  15 min
 • Hav
  5,75 km
  15 min
  29 min
  -
 • Tågstation
  Spånga station
  475 m
  1 min
  4 min
  14 min
 • Hållplats
  Bromstens gård
  250 m
  4 min
  2 min
  7 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Robert eller Johanna!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.