Vandrarstigen 14 / Sundby / Spånga / Stockholm

Villa med behov av omvårdnad i populära Sundby!

Slutpris
4 430 000 kr
Boarea/biarea
97,2/44,1 kvm
Driftkostnad
31 500 kr/år
Tomtarea
820 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Vandrarstigen såldes av oss 2020-06-08. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Vandrarstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna högt belägna villa i populära Sundby! Villan har idag två adresser, dels Dagsverksvägen 151A (där infarten till huset finns) samt Vandrarstigen 14. Huset har otrolig potential och behöver mycket kärlek och omvårdnad. På entréplan finns idag två sovrum, kök, ett mindre badrum samt vardagsrum med utgång till en stor balkong i högt och fint läge. På nedre plan finns tvättstuga med badkar, vedeldad bastu, två rum som är boyta idag samt garaget som med enkla medel går att göra om till boyta. Kuperad friköpt tomt. Plats för flera bilar på uppfarten till huset. Denna pärla måste ses - välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.