Luntmakargatan 67, 4 tr

Luntmakargatan 67, 4 tr

Slutpris

9 050 000 kr


Vasastan— Stockholm

Luntmakargatan 67, 4 tr


Slutpris
9 050 000 kr

Vasastan— Stockholm

Vacker 3:a högt upp i huset med två kakelugnar - toppläge i Vasastan! Anno 1884.

Varmt välkomna hem till Luntmakargatan 67 och till denna ljusa 3:a om 84 kvm! Belägen i vacker fastighet anno 1884. Här erbjuds en våning med imponerande takhöjd om 3,10m, fönster i två väderstreck, två kakelugnar och många tidstypiska detaljer.

Högt läge på våning 4 av 5 med hiss som är ny från 2020. Här välkomnas ni av stora luftiga ytor och tre generösa rum i fil med en fantastisk rymd och vackra pardörrar.

Lägenheten präglas av tidlösa materialval och med utsikt mot innergård. Genomgående vackra, fiskbensmönstrade trägolv, stora fönsterpartier som ger mycket ljus och djupa nischer. Vacker och väldisponerad våning som bjuder på många detaljer så som, takstukatur och höga golvsocklar i original. Välkomnande hall med platsbyggd garderob i samma ton som väggar och inbyggd belysning.
Två stora och rymliga sällskapsrum där vardagsrummet rymmer gott om plats för större soffgrupp och vacker eldstad. Matsalsdel med plats stort sällskap om 8 personer med kakelugn och vackra pardörrar. Master bedroom rymmer dubbelsäng och härifrån nås en klädkammare och platsbyggd garderob för ytterligare förvaring. Här finns möjligheten att bygga en walk-in-closet. Separat kök som vetter mot innergården med goda arbetsytor och matbord för 4-6 personer samt plats för stor kyl och frys. Här har det projekteras för att bygga balkong mot innergården. Planer finns för balkongbygge mot innergården med utgång via köket.

Brf Sjökatten 20 är en äkta förening som äger fastigheten Sjökatten 20 och huset ritades av arkitekt Carl Cederström.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
3 744 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-02-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Luntmakargatan såldes av oss 2021-02-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Luntmakargatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.