Alströmergatan 32 L, 3 tr

Alströmergatan 32 L, 3 tr

Slutpris

4 300 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Alströmergatan 32 L, 3 tr


Slutpris
4 300 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus, välplanerad tvåa i populära Färjan. Lugnt toppläge på Kungsholmen! Garage i föreningen!

Ljus, mycket välplanerad tvåa med toppläge på Kungsholmen i populära Färjan! Optimalt, ostört läge mot lugn, vacker innergård. Flera fönsterpartier i väst med mycket generöst ljusinsläpp! Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa, soffbord, mediamöbler, arbetshörna och övrig önskad möblering. Trevlig balkong finns i trapphuset utanför lägenheten. Sovrum med smart förvaringslösning runt sängen, och plats för dubbelsäng. Praktiskt, fullt utrustat kök med bl.a integrerad diskmaskin. Gott om arbetsyta och förvaring i flertalet över och underskåp. Delvis öppen planlösning med social köksö och utrymme för stort matbord. Fräscht, kaklat badrum, med el förberett för tvättmaskin/torktumlare. Ypperlig förvaring i lägenheten plus vindsförråd om ca 4 kvm.

Äkta bostadsrättsförening som äger marken och med mycket god, stabil ekonomi. Lån/kvm på 1.902 kr 2020. 42 uthyrda affärslokaler med extraintäkter på ca 4,5 milj kr/år. Garage finns i föreningen.

Föreningen är känd för att ha en av Sveriges finaste innergårdar, för sitt grönskande och vackra utformande. En oas mitt i stan med träd, buskage, sittgrupper, grillplats och porlande fontän med elegant skulptur. Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud. Goda kommunikationsmöjligheter vid Fridhemsplan som är knutpunkten med båda tunnelbana (grön och blåa linje) samt flertalet stadsbussar (bl a 1, 3 och 4).


Boarea
45 kvm
Avgift
2 335 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Alströmergatan såldes av oss 2022-05-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Alströmergatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.