John Ericssonsgatan 7, 3 tr

John Ericssonsgatan 7, 3 tr

Slutpris

5 200 000 kr


Kungsholmen / Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

John Ericssonsgatan 7, 3 tr


Slutpris
5 200 000 kr

Kungsholmen / Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

Renoverad 2018 - Sjöutsikt - Fungerande öppen spis - Toppläge vid Norr Mälarstrand - Anno 1934

Ljus, mycket välplanerad tvåa med magisk sjöutsikt mot Riddarfjärden och Norr Mälarstrand! Högt och insynsfritt i härligt söderläge. Bevarad 30-talscharm med fungerande öppen spis, högt i tak, fönsterdetaljer och nischer. Toppläge i ståtlig fastighet, precis invid Norr Mälarstrand. Stilrent renoverat (2018) med smakfulla materialval och fullt utrustat med integrerade vitvaror. Öppen planlösning mot vardagsrum med praktisk köksö, elegant stengolv och golvvärme. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matplats och övriga önskade möbler. Mysigt sovrum, lugnt beläget mot föreningens innergård. Fräscht, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare (kombination). Fint, slipat samt vitlaserat trägolv i lägenheten. Välkomnande hall med bra förvaring och avhängning, samt säkerhetsdörr. Ypperlig förvaring i lägenheten med bl.a. rymlig klädkammare plus vindsförråd om ca 5 kvm.

Äkta förening med mycket god ekonomi som äger marken. Lån/kvm var 2020 enbart 2.560 kr och pengar finns i kassan. Lokalerna bidrog med 344.924 kr i extraintäkter till föreningen förra räkenskapsåret.

Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Runt hörnet nås blomstrande Kungsholmstorg med tillhörande torghandel. Vid Kungsholmstorg finns all tänkbar service såsom apotek, bank, postombud, systembolag samt en välsorterad Ica butik. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mäster Anders med anor från 1600-talet, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petite France och NEWT två guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Kort promenad till Kungsholmens knutpunkt - Fridhemsplan, med sitt omfattande utbud av butiker, shopping och kommunikationer. Tunnelbana Rådhuset finns runt hörnet med blå linje. På Scheelegatan går också ett flertal innerstadsbussar. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet bussar, både i innerstan och bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.


Boarea
42 kvm
Avgift
2 220 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-02-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.