Alströmergatan 25

Alströmergatan 25

Slutpris

6 900 000 kr


Kungsholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Alströmergatan 25


Slutpris
6 900 000 kr

Kungsholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Välplanerad - Balkong - Välskött förening med garage i huset

ACCEPTERAT PRIS

Varmt välkomna hem till Alströmergatan 25. Social och ljus lägenhet med yteffektiv planlösning. Bostaden ligger i ett lugnt och ostört läge med fönster och solig balkong mot föreningens lummiga innergård. Eftertraktad planlösning med tre sovrum i fil. I lägenheten finns det flertal garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter

Stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong som ligger i öppen planlösning mot köket som tillsammans ger de generösa ytorna. Köket är renoverat och fullt utrustat. Master bedroom är helt möblerbart enligt eget tycke och smak. Här finns det plats för dubbelsäng och annan önskvärd inredning. Samtliga rum nås från hallen och är väldisponerade. I hallen finns en garderobsvägg för optimal förvaring. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och separat gäst-wc, som nås från hallen.

Välskött förening med god ekonomi som även avspeglar sig i den låga avgiften. I huset finns ett garage där garageplats finns att hyra till en kostnad av 1200kr/månad med lediga platser. Föreningen har även en stor innergård med uteplatser och grillar som medlemmarna kan nyttja. Det trevliga trallklädda uteplatsen har pergola, nya utemöbler och planteringar.

På Alströmergatan 25 bor du med ett lugnt och trivsamt läge och direkt närhet till allt storstaden har att erbjuda. Här bor du med det bästa av två världar. Runt hörnet ligger Fridhemsplan med fantastiska kommunikationer; här går flertalet linjebussar, flygbussar samt tunnelbanans blå och gröna linje. Alldeles intill finns Västermalmsgallerian, många stora matbutiker samt gym som SATS och Friskis&Svettis. I din direkta närhet finns även en mångfald av caféer, fik och restauranger. Går du åt motsatt håll når du Karlbergskanalens underbara promenad- och löparstråk som tar dig en mil runt Kungsholmen. Efter en 15 minuters promenad är du framme vid sommar-Stockholms nya favoritplats, Hornsberg Strand med badbryggor och flertalet restauranger med uteserveringar intill strandpromenaden. Du tar dig snabbt ner till City med 1:ans buss, tunnelbana eller till fots.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
80.5 kvm
Avgift
3 075 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-01-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Alströmergatan såldes av oss 2023-01-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Alströmergatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.