Franzéngatan 45

Franzéngatan 45

Slutpris

4 100 000 kr


Kungsholmen / Hornsbergs strand— Stockholm

Franzéngatan 45


Slutpris
4 100 000 kr

Kungsholmen / Hornsbergs strand— Stockholm

Suverän planlösning - Balkong mot innergård

Varmt välkomna till denna trivsamma tvåa med stor balkong i mysiga Hornsberg.
Välplanerade 46,5 kvm i lägenhet med byggår 2011 där samtliga fönster vetter mot mysig innergård. Smart planlösning med mycket förvaring, separat stort sovrum samt öppet kök mot vardagsrum.
Stilrent kök, fullt maskinellt utrustat och inrett med vita skåp och luckor. Vardagsrummet är mycket lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matbord. Via vardagsrummet ligger utgången till den stora balkongen. Balkongen har plats för bord, stolar och växter.
Sovrummet är rymligt och har plats för en dubbelsäng, kontorsdel samt extra förvaringslösningar om så önskas. Hallen erbjuder massor av förvaring i den stora garderobsväggen. I anslutning till hallen ligger det generösa badrummet med dusch, handdukstork, kommod, spegel och förvaringsskåp ovan tvättmaskin samt torktumlare.

Mycket välskött förening med låg belåning.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter med direkt närhet till Mälaren. Hornsbergs Strand är ett område som erbjuder allt du önskar med mataffärer, restauranger, badplats, promenadstråk och fastigheten är placerad precis intill busstation.


Boarea
46.5 kvm
Avgift
2 233 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-01-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Franzéngatan såldes av oss 2024-01-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Franzéngatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Edqvist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.