Hantverkargatan 35, 2 tr

Hantverkargatan 35, 2 tr

Slutpris

8 250 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Hantverkargatan 35, 2 tr


Slutpris
8 250 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus och stilrent renoverad mini-4:a med härlig balkong i söderläge & toppläge nära Kungsholmstorg!

Ljus och stilren mini-4:a med absolut toppläge på Kungsholmen, invid vackra Kungsholmstorg. Ytterst välplanerad sekelskiftesdröm med optimal planlösning och våningskänsla. Högt upp med stor, härlig balkong mot fin innergård i soligt söderläge med många soltimmar. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med speglade dörrar, högt i tak (ca 3,0 m) och vackra trägolv. Köket är renoverat 2019/2021 med stilrena materialval och kvalitativa vitvaror. Ljust badrum med tvättmaskin, renoverat 2019 med smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett rymligt vindsförråd, ca 13 kvm. Stilfull fastighet anno 1882 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge på Kungsholmen med populära Kungsholmstorg runt hörnet. På kort gångavstånd finns även Norr Mälarstrand, Riddarfjärden, Rålambshovsparken och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Närhet till Fridhemsplan med ypperliga kommunikationer med T-bana, bussar samt all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker med det mesta i shoppingväg.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 306 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hantverkargatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.