Aktergatan 24

Aktergatan 24

Slutpris

10 900 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Aktergatan 24


Slutpris
10 900 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Fantastisk Ljus Fyra vid Sickla Kanal – Ditt Drömhem väntar!

Oslagbart läge vid Sickla Kanal.
På balkongen kan du avnjuta morgon- och sommarens solnedgångar samtidigt som du njuta av dig i den fantastiska utsikten över kanalen och stadens silhuett. En perfekt plats att starta dagen med en kopp kaffe eller avsluta den med en avkopplande stund i solnedgången.


Upptäck det ultimata boendet vid Sickla Kanal – en magnifik och ljus fyra som erbjuder enastående komfort och en oslagbar livsstil. Denna välplanerade bostad presenterar en öppen och harmonisk planlösning mellan kök och vardagsrum, tre generösa sovrum, ett rymligt badrum och en praktisk gäst-WC.

Njut av den hisnande utsikten över Sickla Kanal från hallen, köket och vardagsrummet, där varje vy är som ett konstverk som förändras med tidens skiftningar. Ta plats på balkongen från vardagsrummet och låt morgon- och förmiddagssolens varma strålar omfamna dig medan du njuter av den hisnande utsikten mot Södermalm.

Boendets fördelar slutar inte där – på bara ett stenkast från din dörr finner du Sjöstaden's berömda restauranger, service och utmärkta kommunikationer. Upplev det bästa av stadslivets bekvämligheter i kombination med den avkopplande känslan av att bo vid vattnet. Missa inte denna unika chans att förvärva din drömboende – boka din visning idag och upplev allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda!


Boarea
105 kvm
Avgift
7 628 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-12

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Aktergatan såldes av oss 2024-04-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Aktergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.