Sjöviksbacken 14, 6 tr

Sjöviksbacken 14, 6 tr

Slutpris

6 500 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Sjöviksbacken 14, 6 tr


Slutpris
6 500 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

3:a högt upp i huset med många, fina plusvärden!

Ljus, genomgående 3:a näst högst upp i huset med modern, trevlig och stilren känsla, belägen i ett av Stockholms populäraste områden! Bostadens hjärta är den stora öppna ytan som utgör kök och vardagsrum. Här spenderar man gärna långa mysiga kvällar med nära och kära eller kanske bara med ett skönt häng i TV-soffan. Rummet har gott om plats för både en större soffgrupp och fåtöljer och härifrån är det nära till en avkopplande stund på balkongen med en kopp kaffe. Köket är modernt i stilrent vitt och svart och matchas fint av de rostfria vitvarorna. Matplatsen känns extra lyxig då den är placerad i burspråket som har fönster i tre väderstreck, varav ett dessutom har sjöglimt. Stora fönster i lägenheten bidrar till att lägenheten upplevs som extra ljus och rymlig. Badrummet är helkaklat och har egen tvättavdelning. Två bra sovrum som båda har plats för dubbelsäng och inbyggd förvaring i skjutdörrsgarderober. Bra förvaring även i klädkammaren som ligger i anslutning till sovrummen. I hela bostaden är väggarna vitmålade och golvet är klätt med en klassisk parkett vilket gör det enkelt att inreda helt efter egna preferenser och färger som förvandlar bostaden till just ditt drömhem! Föreningen har garage, tvättstuga och övernattningsrum. Här bor man ett stenkast bort från vattnet i Årstaviken och Liljeholmskajens omtyckta badbryggor och promenadstråk som om somrarna kryllar av semesterglada människor. Mycket goda kommunikationer med tvärbana, pendeltåg, bussar och t-bana på kort promenadavstånd.


Boarea
82 kvm
Avgift
4 854 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Sjöviksbacken såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.