Kungsholms Strand 109, 6tr

Kungsholms Strand 109, 6tr

Slutpris

9 075 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholms Strand 109, 6tr


Slutpris
9 075 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högt läge i huset - Balkong i västläge - Möjlig 4a!

Underbart boende som enkelt kan byggas om till en 4a och som presenterar ytterst väldisponerade kvadratmeter med ett högt läge i huset och stora spröjsade fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten får ett fantastiskt ljusinsläpp och presenterar en social planlösning där det stora köket ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Den breda öppningen mellan de båda rummen ger dig generösa sällskapsytor att umgås med vänner och familj samt möjliggör att möblera med större sällskapsdel samt matbord för många middagsgäster. I motsatt väderstreck hittar du lägenhetens sovrum där båda rummen är väl tilltagna med mycket bra förvaring och har ett lugnt läge mot föreningens innergård. I master bedroom öppnar spröjsade pardörrar i glas upp mot lägenhetens balkong som har ett soligt västläge med härlig eftermiddag- och kvällssol. Ifrån den inre hallen som delar av sällskapsytorna från sovrummen når du badrummet som är utrustat med badkar samt har bekvämligheten av en tvättmaskin och torktumlare. Genomgående finner du fantastisk förvaring i såväl platsbyggda garderober som i ett rymligt förråd/klädkammare. Det finns även ett externt förråd som tillhör lägenheten.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening som äger marken och har en god ekonomi. I föreningen finns bland annat bonusar som bastu, föreningslokal med övernattningsmöjlighet, stort soprum med källsortering samt cykel- och barnvagnsförråd. På den härliga gården med sin porlande fontän kommer du enkelt in via Ångströmsgatan med cykel och här finns också cykelställ. I fastigheten finns även garage utrustat med el-laddstolpar som du når via hiss som går hela vägen ner till garagets våningsplan.

På Kungsholms Strand 109 bor du med ett attraktivt och lugnt läge med grönska och strandpromenad direkt utanför dörren. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergssjön med båtbryggor, en stor och omtyckt lekplats för de små samt härliga promenad- och joggingstråk tar dig runt Kungsholmen men också snabbt ner till Stockholm City. Runt hörnet finner du Fridhemsplans puls och allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer. Favoriter som AG, Bar Abrovinsch, Phil´s burger samt Fabrique finns inom 1-5 minuters promenad och så gör även Västermalmsgallerian , flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service. Vid Fridhemsplan finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar, linjebussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. Om du gillar att träna finns det en yogastudio på en tvärgata upp samt flertalet gym i ditt närområde.


Boarea
87 kvm
Avgift
5 691 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-05-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholms Strand såldes av oss 2024-05-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholms Strand.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.